Udgivet i 4 kommentarer

Når mand og kone skal indrette en stue…

Alt imens at jeg drømmer om en stor sofa, drømmer manden sjovt nok om et stort TV og vores piger drømmer om fredagshygge, hvor vi alle sammen kan ligge ned. Kan vores ønsker kombineres, så vi stadig har en smuk stue?

Efterhånden som vores piger er blevet større, må vi sande at vi er ved at vokse ud af vores stue. I virkeligheden er det ikke stuen, der er problemet så meget som sofaen. Fredag aften er blevet et væsentligt ritual i ugeskemaet, som det sikkert er hos mange af jer, der læser med, men vi kan bare ikke være der. Én ligger i sofaen, en anden sidder i fodenden, mens ét barn ofte ligger på ryglænet og et andet i en sækkestol. Jeg ville vildt gerne, at vi alle kunne slænge os rigeligt og blødt samtidig med masser af krammemuligheder, men det kræver nytænkning. Manden drømmer om flere tommer og et skarpt billede på skærmen, mens jeg stædigt har gjort mit gennem årene for at holde antallet af tommer nede. Det er jo ikke just smukt med den forbandede skærm midt i prime location, vel?!

Vores stue er ikke særligt stor, og jeg kan faktisk bedst lide en lille stue. Hulefølelsen går ligesom hånd i hånd med afslapningen, og det er jo præcis det man søger ind i sin stue for at gøre – slappe af med en god serie, (sport for mandens vedkommende) og muligheden for at smække benene op. Lige så meget, som jeg under min mand det der store drømme TV, så tænker jeg også på, at rummet er pænt og “i balance”. Skal jeg slappe af, er det bedst hvis mine øjne ikke møder for mange ting at forholde sig til og et stort grimt TV kunne godt virke forstyrrende, ikke?!

Jeg selv drømmer allermest om en eller anden 3-længet sofadrøm, således sofaen nærmest krammer hele rummet. Skal det lade sig gøre, så skal vores TV flyttes over på væggen med alle vores plakater, som samtidig er den væg man allerførst får øje på, når man går ind i stuen. Jeg har derfor leget lidt med billedet af min stue for at finde ud af, om jeg ville kunne leve med at have et Samsung QLED TV hængende – hvad synes du?

Skulle det nu blive aktuelt, så tror jeg simpelthen, at manden skulle overtales (som om det skulle være nogen sag) til at investere i et mere let og elegant TV. Hos
Hi-Fi Klubben findes de populære Samsung QLED-skærme, som jeg efterhånden har hørt positivt om fra mange. De findes både som buede skærme og alt muligt andet fancy, men jeg tror nu personligt, jeg ville forholde mig ret konservativt til udvalget og “nøjes” med et helt tyndt et. De fås uden en masse ledninge-hejl og de har endda lavet et nærmest usynligt ophængssystem, som jeg er ret imponeret over. Jeg tror nemmest, du vil kunne tro mig, hvis du ser denne korte video, der illustrerer det. Lad os nu sige, at det kom på tale med sådan en fætter, så tror jeg altså at manden ville få lov at få de ekstra tommer, han går og drømmer om – men så vil jeg også have min 3-længede sofa og en gigantisk slikskål med skumfiduser.

Se her hvordan vi har valgt at indrette os med vores TV herhjemme

Nu er jeg bare nysgerrig, men hvor mange tommer har du mon hængende og er det efter eget ønske eller for mandens skyld? Smid lige en update til mig nedenfor – måske jeg kan blive overbevist? Kram Dorte 

……………..

Følg også via Youtube, Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

4 tanker om “Når mand og kone skal indrette en stue…

  1. Hej Dorte,

    I skal da se på det som jeg selv drømmer om – et Samsung The Frame TV som viser kunst (eller egne billeder) når det er slukket, og med udskiftelig ramme i træfarve, sort og hvid… det ville passe perfekt ind i jeres hjem. Findes som 55 og 65 tommer:

    https://www.elgiganten.dk/cms/samsung-theframe/samsung-the-frame-gor-tv-til-kunst

    1. Av ja det lyder også smart. Men bliver det ikke meget tech-agtigt mon?

  2. Hvad med en projekter? Og en hvid væg eller et lærred…

    1. Vi er ikke rigtig projektor-typerne ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.