Projekt nyt badeværelse #3

Det er blevet tid til endnu en status på projekt nyt badeværelse. Her kan du se, hvor langt vi er kommet – og er der mon randt nogle udfordringer til siden sidst? 

Den seneste uge begyndte genopbygningen endelig. Jeg nåede at blive ret utålmodig i dagene, hvor rummet bare stod klar til indtog, men det er vist en helt naturlig del af processen. Vi har indtil videre været utroligt heldige i forhold til at tingene sker, som de skal, og holdet af håndværkere arbejder alle sammen med ja-hatten på og med respekt for vores ønsker og behov. Det er skønt at erfare, når man nok i virkeligheden har gået og frygtet ombygningen. 

I ugens løb har VVS’erne været her for at ordne rør og afløb. De var nødt til at fjerne mit loft i salonen, hvilket i virkeligheden har været det største offer, fordi det rammer mig direkte på indtægten. Sådan må det nu engang være og i denne uge er jeg tilbage i salonen ved mine kunder, yeah!

Sidste uge var også ugen, hvor de sidste ting skulle bestilles og indkøbes. Jeg er teamet op med VVS-mester som sponsorerer nogle  af produkterne til vores badeværelse. De holder sig et værdigt sortiment i webshoppen, endda til nogle konkurrencedygtige priser, så det er en fornøjelse at forlænge samarbejdet med dem. Sidst jeg skrev for VVS-mester var med dette indlæg tilbage i foråret om arkitekthjælp til indretningen. Samarbejdet var netop motivationen for os til endelig at springe ud i at lave vores nye drømmebadeværelse.

Sådan her ser der ud herhjemme på en lørdag


Kig forbi i næste uge for en ny status. Pt. er humøret højt og vi føler os ret optimistiske. Det er næsten så velkørende at man lidt går og venter på en katastrofe. Lad os håbe, det bare er paranoia, god aften, knus Dorte ♥

……………..

Følg også via Youtube, Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

madplan
Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.