Udgivet i 2 kommentarer

Projekt nyt badeværelse #4

Her får du et nærmere kig på de løsninger, vi har valgt i vores nye badeværelse, som er igang med at blive bygget. De fleste ting er nemlig købt og leveret og venter nu bare på at blive sat op.

Om en uge rejser vi på ferie, men inden da skal der sættes en hulens masse flueben i byggeprojektet. Det skrider smukt fremad og jeg har generobret min lille frisørsalon, som nu er fuldt ekviperet med både loft og belysning, yeah!

I badeværelset er vi nået så langt nu, at der skal tages endelig beslutning omkring en masse små detaljer. Vi har selvfølgelig haft et rimelig klart billede af, hvordan det hele skal ende, men der ligger alligevel en masse detaljer skjult i sådan et projekt, som kan tage fusen lidt på én, hvis ikke man er bare lidt med i processen:

 • Hvor mange stikkontakter og hvor skal de være placeret?
 • Skal der laves sokkel?
 • Hvor højt vil du have bruserhovedet?
 • Hvilket toilet vil du have og skal skylknappen sidde højt eller lavt?
 • Hvilken farve fuge ønsker du?
 • Hvor vil du have lamper og spots?

For vores vedkommende, har vi valgt nogle fliser, som er neutrale og matte i looket. Vi ønsker at rummet fremstår i ro og balance, så der ikke er alt for mange dikkedarer. De ting, jeg mangler at tage stilling til er på dette tidspunkt ganske få, herunder spejl, lys ved spejlet, vinduesplade og knager. Resten er der styr på, hvilket også betyder, at mit indre billede af det færdige rum er ret tydeligt.

Reklamelinks til de viste ting:

Toilet fra Duravit / Bruser fra Grohe / Håndklæder fra Louise Roe / Møbel fra Dansani

Den seneste uge fik vi lavet følgende:

 1. Støbt gulv, hvilket krævede et par dages ro til hærdning.
 2. Opsat stativ til hængetoilet
 3. Sat stål op til alle de nye vægge
 4. Lavet den gamle dør om til en skydedør

Og her kan du så se de foreløbige resultater af det …

Du kan jo nok regne ud, at det bliver lidt spændende for os at rejse ud og vende hjem igen, fordi at der rent faktisk står et rum til den tid, knus Dorte ♥

……………..

Følg også via Youtube, Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

2 tanker om “Projekt nyt badeværelse #4

 1. Hej Dorte! Det er så spændende at følge med i jeres badeværelsesprojekt! Min kæreste og jeg er selv ved at renovere et hus på Amager, og skal bl.a. have lavet badeværelse. Kan du anbefale håndværkere – jeg synes, det er en jungle at finde rundt i, og vi savner sådan nogle gode pålidelig folk, der tager hånd om hele processen!

  1. Hej Emilie. Hvor spændende, måske vi bor i nærheden af hinanden? Du er velkommen til at sende mig en mail så skal jeg nok fortælle lidt mere om de håndværkere, som kan anbefales videre ? kh Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.