Youtube crush 


Skal du have søndagsunderholdning sikret, så serverer jeg her mit seneste crush på Youtube. Mest af alt nyder jeg at lytte til det her, når jeg falder i søvn…

Jeg har ladet mig forsvinde dybt ned i en mindre besættelse. En stemme, der rammer helt derinde, hvor mine nerver vibrerer ekstra meget, og som fortolker sange og melodier præcis, som jeg aller mest foretrækker det. Hun hedder Daniela Andrade og deler sin musik med os på sin youtubekanal, men du finder hende også på Spotify. Mere ved jeg faktisk ikke om hende, men jeg kan lide uvidenheden omkring hende, og elsker opdagelsen lidt mere netop på grund af det ukendte. Kender du ikke den følelse?

Lyt for eksempel til:

Hotline bling, Drake cover


Latch, Disclosure cover 


Eternal sunshine, Jhene Aiki cover


Sound chapter 2, hendes eget nummer


Creep, Radiohead cover


La vie en rose


More than words, Extreme cover

Jeg elsker virkelig, når jeg falder over en ny kanal, som kan underholde mig længe, og jeg håber, at tippet her kan underholde dig for en stund også. Kram Dorte 

……………..

Følg også via Youtube, Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

madplan
Follow:
Share:

2 Comments

  1. Nadia WH
    8. oktober 2017 / 10:34

    Jeg har ikke rigtig hørt hendes musik, men i går aftes kom min mand og jeg forbi Zulu, hvor de sendte The Voice fra USA. Der var hun til audition og blev valgt 🙂 Man hørte hende dog kun synge i få sekunder, da det mere var en orientering om, at youtube stjernen var gået videre.
    Så nu har jeg hørt om hende to gange inden for mindre end 24 timer og det må være et tegn på, at hun er værd at lytte til 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.