11 mest populære julepynts ideer fra bloggen

November – pyntet du mon op til jul allerede nu? Her er lidt om den “bløde” oppyntningsfase, som jeg kalder november og så deler jeg de 11 mest populære ideer fra bloggens julepyntssektion.

Jeg plejer, at starte blidt ud med lidt naturlig julepynt allerede i løbet af november, dels fordi jeg ikke vil have for travlt i december, men mest fordi jeg ikke kan vente. Eftersom jeg alligevel starter med lys og grønt indfases de mere julede ting stille og naturligt frem mod den 24. December. Jeg elsker det, det gør jeg virkelig, og derfor er mine tanker for længst begyndt at kredse omkring dette års projekter, som jeg naturligvis glæder mig til at dele med jer. For de af jer, som har fulgt med længe, vil I sikkert huske de ting, jeg fremhæver i dag, men jeg ved, der er kommet en del nye læsere til henover året, så jeg laver i dag en liste over de mest populære julepynts ideer, som jeg har delt tidligere.

En virkelig nem, naturlig og dekorativ mos-stage lavet på 5 minutter. Se hvordan du laver den her

Lav en smuk krans af små pastelfarvede julestjerner

Brug lidt ståltråd og nogle enebærgrene til at dekorere dit vindue med en naturlig ranke

Sy en simpel Sankta Luciakjole, som børnene kan vokse i. Find min nemme syvejledning til Sankta Luciakjolen her


Lav smukke frosne vintergrene med lidt glimmer og nogle lavgrene – DIY her (Plantorama har kunstig sne med de perfekte glitterflager!)


Det her er min personlige favorit, og så er det SÅ nemt at lave. En fin og fyldig stjernehimmel, som simpelthen er magisk – se her, hvordan du laver stjernehimlen

Verdens nemmeste pynt, men meget elegant er det med en klump pudemos i en glasmontre blot toppet med et fint ornament

Lav en simpel krans af fyrretræskvise og sæt en lille gylden bjælde på.


Et par gamle bageforme i tin kan nemt omdannes til søde stager med lidt pudemosnog nogle juletræslys. Se også her hvordan de kan bruges som kuvertpynt til dit julebord

Har du ikke plads til et juletræ, så invester i et lille kompakt juletræ og pynt det med mini-juletræskugler. Det kan sprede mere stemning end man lige tror og fylder jo ingenting

Små stager af dukkeler med blondemønster. De er super nemme at lave; rul dukkeleret ud til en flade på ca 3-5 cm tykkelse og læg så et blondestof over og rul en ekstra gang. Vikl nu blonde-leret rundt om klumper af dekorationsler med juletræslys i og lad dem tørre

Det uvarer ikke længen før jeg kan vise lidt af det, som bliver toneangivende for mit julehjem i år – jeg glæder mig umådeligt til at finde de julekasser frem i læbet af ugen. Hvad med dig, er du igang også? Kh Dorte 

……………..

Følg også via Youtube, Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

madplan

Follow:
Share:

1 Comment

  1. 30. november 2017 / 18:48

    Sikke flot med alt det naturlige som julepynt.
    God måde at tyvstarte lidt på julepyntet 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.