Udgivet i 2 kommentarer

4 glimt fra det nye badeværelse 

Selvom vi venter på leveringen af de sidste par plader til hylder og vindue, så kan jeg nu godt løfte sløret for lidt af vores nye badeværelse. Her får du 4 glimt, der fungerer til UG…

Okay, I er naturligt nok mange nysgerrige, som spørger til vores badeværelse, og keg vil selvfølgelig gerne dele resultatet med jer. Blot har jeg haft behov for at have det lidt for mig selv, da det endelig blev klar til os, dels venter perfektionisten i mig på at få de aller sidste detaljer på plads. Ikke mindst fordi at hvis jeg først får delt billederne uden de sidste ting, frygter jeg at denne dårlige vane træder i kraft, og det ville alligevel være ærgerligt. Jeg kan nu godt vise lidt, så I kan få stillet nysgerrigheden, så her er 4 glimt, der er i hvert fald fungerer perfekt for mig.

Jeg venter med alle informationerne til jeg kan fremvise de endelige billeder, men så snart jeg om et par uger har fået de sidste detaljer på plads, skal jeg selvfølgelig nok dele alt om møbler, farver med videre. For nu er jeg bare spændt på at høre, om du kan forstå min begejstring for det nye rum?

Jeg glæder mig rigtig meget til at kunne vise det frem, når det hele er på plads – inden jul! Klem fra Dorte ♥

……………..

Følg også via Youtube, Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

 

2 tanker om “4 glimt fra det nye badeværelse 

  1. Hvor ser det bare gennemført lækkert ud! Må jeg spørge, hvor spejlet er fra? Vi har vagt opgraderingsløsningen og venter med nyt badeværelse til vi forhåbentlig om et par år kan flytte vægge og lave nyt badeværelse og køkken på samme tid og få det helt, som vi gerne vil have det. Jesper har malet og slebet bordplader og vægge, vi har købt et gulvtæppe og de sorte glimmerfliser på gulvet er nu til at leve med. Vi er nu ved at være der, hvor vi kun mangler spejle og måske et nyt bruserarmatur – og jeres spejl er virkelig fint, så nu bliver jeg helt i tvivl om dem, vi har udtænkt os 🙂 Derudover virkelig hyggeligt med snefnug på bloggen!

    1. Sikke en omgang I har gang i Sofie, det lyder fedt! Spejlet her er fra Bolia og kostede vist 899, så det er i den overskuelige pris skala ?? rigtig god dag – og arbejdslyst, kh Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.