0
Bolig inspiration Nyt badeværelse

Badeværelses update

Her følger endnu en status fra ombygningsprojektet. Hvor langt er vi kommet, hvad driller og hvad spiller? Det kan du finde ud af her…

Det er lidt tid siden, at jeg har vist billeder fra vores badeværelsesprojekt; ikke fordi der er udfordringer, snarere fordi tiden bare er fløjet afsted og jeg har måtte prioritere andre ting. Vi er nået ret langt – faktisk så langt, at vi denne uge begynder at få møbleringen på plads, som muligvis betyder at vi går i bad og på toilet her fra slutningen af ugen eller i hvert fald næste uge. Det er ret vildt at tænke på! En masse detaljer mangler dog stadig, ikke mindst har vi til gode at finde et spejl, en vinduesplade og en hyldeløsning til skunken, men det er detaljer, som man kan tåle at få på plads med lidt forsinkelse, fordi de ikke forhindrer os i at tage det nye rum i brug. Jeg kan mærke, at det næsten føles forbudt at tænke mig selv ind i det første bad, ha ha. Her er nogle glimt…

De største udfordringer disse dage er at finde en glarmester, som vil sætte brusevæggen op og en fugemand, der har styr på silikonefuger. Det lyder som småting, men er åbenbart noget man alligevel skal have respekt for. Mon ikke det lykkes os før eller siden? I hvert fald tror jeg, at jeg i næste uge kan vise jer færdige detaljer fra et badeværelse, som så småt er blevet taget i brug.

Jeg ved, I er mange nysgerrige, og jeg vil rigtig gerne lave nogle indlæg, som skaber værdi for jer. Skriv derfor gerne til mig, hvis der er noget bestemt, som jeg skal fortælle nærmere om fra processen 

……………..

Følg også via Youtube, Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.