Boligglimt, når ikke alt (men næsten alt) er kaos

Disse dage, hvor vi nærmest tæller timerne til badeværelset står færdigt, har vi rigtig meget brug for at se nogle skønne vinkler i vores hjem. Vinkler, der fungerer og er pæne. Desværre skal jeg skyde blikket henover bunker, kasser og almindeligt hverdagsrod for at fange de vinkler, fordi med 2 måneders ombygning i rygsækken trænger vi slet og ret til en gedigen omgang oprydning herhjemme. Det er det, jeg skal hygge lidt med i dag – oprydning, og eftersom lørdagen var temmelig hektisk, så bliver det med ro på og tid til pauser og kaffe undervejs.

Vi nærmer os absolut et slutpunkt i forhold til badeværelset, men der er et par ting, vi først nu kan bestille, som siges at have 5 ugers leveringstid, så der går noget tid, før jeg kan vise jer det færdige resultat desværre. Det er ren cliffhanger, men forhåbentlig kan jeg i mellemtiden fremvise andre velfungerende hjørner fra vores generobrede hjem. I dag starter jeg med et par close ups af de hjørner, jeg værdsætter midt i rodet.

Jeg elsker farveskalaen her og har samlet flere af mine yndlingsting her: Min oldemors gamle tedåse, de fine objects fra Kristina Dam, den lyserøde cykel, jeg engang fotograferede på en ferie og lækre cremer fra Aesop

Her er et andet hjørne fra stuen, som jeg synes fungerer. Det har jeg faktisk syntes i lang tid nu, hvilket indrømmet ikke sker hyppigt for mig – jeg trives generelt med forandringer i boligen, men det her er altså godt endnu. Det er et linoleumstryk købt i genbrug, en plakat fra Desenio og et lithografi fra Kristina Dam, der hænger samlet på væggen. På hylderne står Diamant sculpture fra Kristina Dam, den klassiske smukke kande fra Georg Jensen og så aner man lige min yndlingsplante, Monsteraen, som jeg snart skal forkæle med en større potte og ny jord.

Jeg slutter af med et skønt glimt fra en hektisk dag i går. Min mors kærlighedsven og et andet familiemedlem hjælper os med at hænge møbler op i badeværelset, så børn og børnebørn fyldte stuerne til stor begejstring for den lille hund, vi passer denne uge. Nøj hun var træt den lille vuffe i går aftes, men det var vi vist alle sammen.

Tak for den fine interesse for familiekalenderen, som jeg delte i fredags. Det er dejligt, når jeg nu har brugt tiden på at lave den, så del endelig med dine venner og familie også. Rigtig god søndag, klem fra Dorte 

……………..

Følg også via Youtube, Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

madplan
Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.