Udgivet i 4 kommentarer

Er du blevet færdig med noget?


Det har aldrig været andet end åbenlyst for de, som kender mig godt, men disse dage synes det at være et urokkeligt tema, som er svært at gøre op med; jeg er ingen afslutter. Fordi jeg har gode ideer, er fremsynet og vanvittig god til at starte projekter op og lede dem, men når der kun mangler 5-10% til målet, så er jeg gledet videre til nye udfordringer!

Med det slået fast har jeg pt et næsten færdigt badeværelse, men kun næsten, et tomt soveværelse og dertilhørende gulvliggende sovestation til manden og jeg i børnenes legeværelse, og et hovede der svirrer omkring hjemmelavede plankeborde, halvvægge med brugte gamle vinduer og udvidelse af stuen. WTF?! I øvrigt er alle sidstnævnte projekter nogle, som manden ikke er indviet i (før nu!). Jeg skal styre mig skal jeg, og det har jeg slet ikke lyst til, fordi ideerne synes så gode og værdiskabende, at de fortjener levetid, men det skal og må bare ikke blive i indeværende år. Måske kender du også til de perioder? 

Nåh men forleden dag havde jeg en kunde i stolen ovre i den der lille frisør jeg også driver, og hun spurgte mig med interesse, da snakken faldt på min nye strikkehobby: “Er du blevet færdig med noget?” Arhmen altså, det er jo til at dø af grin over, men jeg har altså 2 næsten-færdige bluser, så ligesom med alt andet, skal de sidste 10% altså gennemføres med stiv rygrad. Kender du det? I så fald knæk gerne koden for mig…

Jeg håber, din weekend har været sød og fin. Jeg vil nu putte mig på sofaen med strikketøjets sidste pinde og manden ved min side, klem fra Dorte ♥

……………..

Følg også via Youtube, Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

4 tanker om “Er du blevet færdig med noget?

  1. Det er så sjovt, er lige modsat. Det værste jeg kunne forestille mig ville være gør-det-selv projekter eller bare renoveringsprojekter, som dem I har gang i. Min hverdag ville blive forstyrret og det ville være vildt irriterende.

  2. Jeg kender det i den grad! Har prøvet at lave en liste med de hånarbejdsprojekter, som jeg er i gang med. Det blev en lang liste, og jeg starter hele tiden noget nyt op 🙂 Jeg er nok mere en opstarter end en afslutter, overvejer også om en væg eller to skal have en ny farve her i vintermørket, selvom jeg burde kaste lidt energi på kælderen!

  3. Jeg har nok 15 kreative projekter i “mangler 10-15 %”-bunken. Jeg er så god til at få ideer og opstarte, men når jeg har fundet ud af at jeg er god til det eller noget i den dur, så mister jeg interessen ???

    1. På en eller anden måde er det her indlæg ved at udvikle sig til ren karma – i hvert fald glæder jeg mig over at så mange kan genkende sig selv i det, jeg har skrevet ? skal vi aftale at gøre noget af det færdigt i 2018?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.