0
Løst og fast

Fine glimt fra uge 43 / 44

Brændte efterårsfarver, loppefund og snart færdiggjorte projekter. Hverdagslykken har bestemt fundet et nyt udtryk her på det seneste…

De seneste par uger har i høj grad været centreret omkring hverdagen. At lande ordentligt i vores renoveringsprojekt efter en skøn ferie og at finde tilbage til hverdagsrutinerne. Jeg synes, jeg er træt konstant, og tager det faktisk for givet, at det er vejret og årstiden, der påvirker mig. Egentlig har jeg god mental energi for tiden og min hjerne kører for fuld hammer med ideer. Farverne i mit hovede er nogle andre end sædvanligvis og jeg kan mærke, hvordan jeg nyder at føle mig inspireret påny. 

De viste glimt er:

  • Lime marengs kage sendt fra himlen hos The American Pie Company, endda i fint selskab af denne inspirerende og mega seje kvinde
  • Loppelykke, da jeg i 3 timer finkæmmede Den Røde Fabrik i Odense
  • Neutral farveglæde i vores nye badeværelse. Det nærmer sig en lykkerus herhjemme og meget snart vil jeg kunne vise jer et færdigt resultat, yeah
  • En buket med de lækreste efterårsfarver
  • En fridags-mandag med loppejagt på Nørrebro med hende her
  • Keramiklykke fra Tyskland – føler mig lidt heldig, ja jeg gør

Nyd mandagen og husk at kigge forbi i morgen, hvor jeg viser mere frem fra vores badeværelse, klem Dorte ♥

……………..

Følg også via Youtube, Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.