Udgivet i Skriv en kommentar

Gratis familiekalender 2018

Se den nye Familiekalender 2021 her

Igen i år har jeg lavet en gratis familiekalender 2018 til alle jer, som læser med her på bloggen. Den ligger klar til download nu, så læs blot vilkårene igennem her og kom godt igang med planlægningen af 2018.

Den har været klar længe, men jeg har hele tiden haft en ambition om at lave et prøveprint af den, før jeg smed linket ud til jer. Tiden løber og jeg har kun nået at printe kalenderen som A4 på almindeligt papir, men mon ikke I fortæller mig, hvis der viser sig at være noget helt skørt galt med den gratis familiekalender 2018 (OPDATERET: Dette link er udløbet)

Mit eget prøveprint så i hvert fald fint nok ud, og jeg kan se på det gamle indlæg, at interessen for en ny stiger heftigt fra dag til dag, så nu skal linket altså ud til jer. Som sædvanlig må du helt gratis hente familiekalenderen via dette link (UDLØBET) og bruge den i din dagligdag. Kalenderen rummer 5 kolonner, som du selv skriver navne eller andre titler over, og du kan vælge at printe den på A3 (optimalt) eller A4.

Her finder du flere planer og tips til en god hverdag

Jeg bliver mega glad, når I viser mig hvordan I bruger kalenderen, så tag mig gerne på Instagram, hvis du har lyst. Mit brugernavn er @dortebak.dk. Jeg håber også at I deler indlægget her med dem I kender, som I ved ville værdsætte kalenderen.

Rigtig dejlig weekend til jer alle, kram fra Dorte 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.