0
Kvindeliv Løst og fast Mode & shopping

Nostalgisk, taknemmelig og lidt blues-ramt

Hej lørdags-læser. Tænkte jeg lige ville tjekke ind med et par tanker og betragtninger. Landet ligger nemlig sådan, at jeg vågner op i huset hos mine gode venner på Fyn, mens min egen familie vågner op hjemme på Amager. I går aftes mødtes jeg med en god håndfuld af mine gamle gymnasiekammerater, som jeg ikke har set i omkring 10 år. 10 år! Vildere endnu er det, at det er 20 år siden, vi fik huen på og vinkede farvel til gymnasietilværelsen og sagde goddag til det rigtige voksenliv. Og så var det, at det gik op for mig i går, hvor utrolig langt vi er kommet, og hvor meget mere rare vi alle sammen egentlig er at være sammen med. Og det siger jeg uden nogensinde at have følt at vi ikke var rare dengang i ’97. Alle har mærket livets modgang, nogle mere alvorligt end andre, men det har givet perspektiver og interesse for hinanden, som jeg simpelthen glædede mig over i går. Og til trods var der bare meget, som alligevel var som dengang. Det føltes ikke unaturligt for mig at sidde i deres selskab, jeg skulle ikke anstrenge mig for at være der og på mange måder tænkte jeg faktisk, at jeg var hjemme. Der bor simpelthen en bid af mig i de mennesker fra den tid – sådan er det og det er rart.

Outfit: Cardigan fra Uniqlo / Skjorte, genbrug / Fløjlsbukser fra Monki / Smykker fra Enamel Copenhagen

Dagen i dag tilbringer jeg i det bedste selskab hos mine venner, og måske er det netop godt for mig med dette lille døgn, hvor jeg er sprunget tilbage i tiden. Jeg har følt mig blues-ramt efter vores ferie – sikkert på grund af en god blanding af jetlag, dansk gråvejr og følelsen af, at jeg forlod en by, jeg ikke havde fået nok af. Hverdagen med vasketøj, arbejde, madpakker, skole og ombygning, ja den stod jo klar allerede ved hoveddøren, da vi kom hjem, om vi var klar til den eller ej!

Nuvel, jeg er landet mentalt også, og den forgange uge var god og “normal”, og jeg er bare glad for at slutte den af med gårsdagens seance i Odense. Med lange grineflip og hjertevarme samtaler om fortiden og nutiden

PS. Der ligger en ny video på Youtube nu!

……………..

Følg også via Youtube, Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.