Okay, lad os lige tale om bageudstyr

Sådan lidt out of the blue hiver jeg lige en snak frem fra skuffen omkring bageudstyr. Helt ud af det blå er det selvfølgelig ikke, fordi julen bringer mange skønne bageprojekter ind i vores køkkener, og vi skal jo ikke gå ned på udstyret, vel?! 

Jeg går i disse dage og tænker grundigt over, hvilke bagerier, jeg vil nå i løbet af julen og med til de tanker hører altså også et kig i skuffer og skabe for at sikre, at jeg har de rette værktøjer til at nå i mål. Enkelte ting skal jeg investere i dette år, men generelt må jeg sige, at jeg har rimelig gode ting på lager, og nogle af dem, vil jeg lige fortælle dig om – så du måske også kan gøre dine bageprojekter nemmere eller lidt mere succesfulde? Der er nemlig nogle helt bestemte ting, jeg helst ikke ville undvære til mine bageprojekter – ikke bare henover julen, men også til fødselsdagskager og sjove småkager. Der er blandt andet nogle ting, som er helt uundværlige, hvis du vil prøve kræfter med enhjørningekagen med Smarties i midten.

Mine mest essentielle hjælperedskaber er alle købt hos Bagetid:

Både når der skal laves flotte lagkager, cupcakes og pynt gør man livet lettere med det rette værktøj og her til julen skal jeg selv have købt mig en rund tyl på 1 mm til at kunne lave skarpe glasurkanter på småkagerne, og så leder jeg efter den nemmeste løsning til at lave takkede vanillekranse uden at skulle ind-operere en kæmpe indsats på min røremaskine – hjælp mig gerne på rette vej, hvis du har erfaring på området?

Denne uge laver jeg faktisk allerede min liste over bageprojekter og i løbet af de næste par uger laver jeg så småkagedej og fryser ned. På den måde bliver det knap så overskudskrævende at give sig i kast med hjemmelavet julebag 

……………..

Følg også via Youtube, Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

madplan
Follow:
Share:

2 Comments

 1. Heidi Hermansen
  15. november 2017 / 9:59

  Jeg har købt mig en Westmark kødhakker, lissom i de gode gamle dage, til sølle 116,- på tilbud, og så selve pladen med stjerneform til at sætte foran for 40,-
  Så nu er jeg mere end klar til at bage mine yndlingsjulesmåkager – vaniljekranse ??

  • 15. november 2017 / 14:10

   Det lyder rigtig godt Heidi, er den stor mon?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.