Outfits til den kommende tids festivitas - Dorte Bak
Mode & shopping

Outfits til den kommende tids festivitas

Alle bakser med at få kalenderen til at gå op disse dage – det er blevet den tid på året, hvor man aldrig kan få en taxa, og hvor man står i kulden med sit jule-tyl og klaprer tænder. Det er jul, det betyder fester og det betyder nyt festligt outfit – what’s not to like?

Som selvstændig med enkeltmandsvirksomhed, skal jeg selv opsøge de sociale events, hvis jeg selv skal mærke lidt til julens festligheder, og selvom jeg generelt trives ganske fint i mit eget selskab herhjemme, så må jeg tilstå, at jeg ser frem til en julefrokost med mine blogkollegaer fra Danske Bloggere i DJ. Det bliver midt i december og jeg går lige og lurer lidt på, om der skal et nyt outfit i garderoben til formålet. Jeg har i hvert fald ingen problemer med at finde kjoler, som jeg gerne ville hoppe i, så det må mere blive et spørgsmål om pengepungen og om at kunne vælge.<!—more—>

Blandt de viste kjoler er priserne svingende fra det helt billige, som alle kan få råd til og op i ekstravaganza – kan vi mon gætte, hvilke kjoler, der er de dyreste alene ved at se på billedet? Ellers kan du tage på rundtur her – obs: alle links er reklamelinks, hvilket betyder, at jeg bliver drønglad, hvis du husker at klikke på mit link, hvis du skal købe noget – så giver butikken mig nemlig en lille procentdel for reklamen:

 1. Glitterkjole med draperinger
 2. Smuk blondekjole fra Designers Remix
 3. En pudret drøm af en kjole med guldbrokade, fra Esprit – er du til tylskørt, så er denne pudderfarvede tylkjole absolut også sød!
 4. Kjole fra Vila med guldbrokade
 5. Grøn buksedragt med blonder
 6. Rustfarvet pailletjakke fra Black Swans outlet
 7. Min drømmekjole med blonder og tyl – seriøst, den er jeg nødt til at eje
 8. Paillettop fra Black Swans Outlet
 9. Grøn blondekjole med tyl-ærmer
 10. Blomstret velourkjole til en retti’ go’ pris (læses på fynsk!)
 11. One shoulder kjole med strut i skørtet fra Designers Remix
 12. Tilsæt et fint bælte til den plisserede, mørkeblå kjole fra Black Swan, så er du klar
 13. Maxikjole fra Black Swans Outlet
 14. Lang pailletkjole i kimonosnti
 15. Vinrød blondekjole fra Rosemunde
 16. Rustfarvet blondebluse fra Black Swan
 17. Kjole fra Guess Jeans
 18. Top med hvide hylsterærmer – simpelthen så fin
 19. MAGI! Tylkjole fra himlen ha ha
 20. Tætsiddende pailletkjole
 21. En drøm af en kjole fra Ida Sjöstedt, fåes i flere farver inkl. sort

Og således kom vi igennem – måske med et køb undervejs eller? Om det er lykkes mig at lave det her indlæg uden selv at blive fristet, det må du selv gætte dig til, ha ha.

Nu vil jeg kaste mig over noget mere arbejdsagtigt end at glo på kjoler, men det var en god lille overspringshandling, som man vel altid fortjener på en kold mandag 

……………..

Følg også via Youtube, Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 • Reply
  Tine
  november 27, 2017 at 13:30

  Hejsa.
  Jeg kan ikke få linkene til at virke. Hvor er nr. 1 fra?

  Mvh Tine

  • Reply
   Dorte Bak
   november 27, 2017 at 19:31

   Hej Tine, jeg beklager fejlene, som jeg blev opmærksom på tidligere i dag – de fleste links bør virke igen men jeg kan selvfølgelig ikke finde lige præcis nr 1 lige nu – måske den er udsolgt?! Hold øje og se dig ellers omkring i de andre viste kjoler ? klem Dorte

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: