Sådan skal julen se ud i år - Dorte Bak
Jul

Sådan skal julen se ud i år

Hvordan skal julen se ud i år her på Amager? Jeg foretager lidt af en kovending og forestiller mig at chokere den del af familien, som kender mig rigtig godt, fordi i år bliver der plads til helt andre ting end tidligere…

Traditionen tro kickstarter jeg årets oppyntning med lige at indkapsle, hvad det er jeg gerne vil opnå – jeg kan godt lide at lave en slags collage med nogle af tingene, fordi det vel egentlig bare fungerer som en slags pejlepunkt – et mood board. Når man insisterer på at gøre nye ting hvert år, så skal man jo lige prøve det af på en eller anden måde, før det spredes ud i hele hytten.

I år vil jeg altså går efter:

 • Den store stjernehimmel
 • Kravlenisser og perlebroderet pynt
 • Nøddeknækkere og bismarkstokke
 • Gran i vaser
 • Bast og halmfigurer
 • Gyldne farver og røde julestjerner
 • Masser af natur

Alt sammen bliver forhåbentlig et vellykket flash mellem det absolut traditionelle og EB lys og nordisk helhed. Jeg håber, jeg lykkes med mine forestillinger – det er første gang, jeg sådan rigtig gør plads til nisser og “træskostil”, men jeg er helt sikker på, at mine børn vil være meget begejstrede (bare de nu ikke blander sig i oppyntningen?! #ondmor).

Fredagen er ovre os og der venter en Vild Med Dans finale, som mine to slå håber at kunne se. Ligner det også din fredagsplan mon? 

……………..

Følg også via Youtube, Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 • Reply
  Camilla Stemann Jensen
  november 24, 2017 at 09:13

  Så fint Dorte, glæder mig til at se dine jule-eksperimenter. Åh og så elsker jeg når der er sne på din blog! Her står den på fredagsbar senere og optænding hos D’Angleterre, hvis jeg når det. 😉
  Kh. Camilla

  • Reply
   Dorte Bak
   november 24, 2017 at 11:13

   Jeg overvejer også D’angleterre med børnene, så måske ses vi 🙂

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: