Se, hvordan jeg har lavet min adventskrans

Skal du selv lave din adventskrans i år, så er her et par til dig, når jeg i en video viser, hvordan jeg har bundet en naturlig, nordisk adventskrans.

Er jeg i god tid? Egentlig ikke, fordi der er i morgen bare 2 uger til 1. Søndag i advent, og når jeg nu gerne vil inspirere jer andre til selv at lave jeres adventskrans, så giver det vel fin mening at have den lavet nu.

Sidste år købte jeg denne smukke blå adventskrans (husker du den?), men i år ville jeg altså lave den selv. Af grønne materialer og hvide lys – helt simpelt – og jeg må sige, at jeg er blevet godt tilfreds.

Jeg har lavet en video, hvor jeg viser dig step-by-step, hvordan du laver en naturlig adventskrans som min. Se den her

Materialeliste til en grøn adventskrans

Ståltråd
Halmring
Pudemos
Tørret mos
Enebærkviste
4 lys med pinde
Et fad

I skal i øvrigt have mit ydmygeste tak for alle jeres søde ord omkring mine videoer. Det har været lidt grænseoverskridende at begynde at filme mig selv, men I har kun givet mig grund til at fortsætte. TAK for jer og dejlig lørdag derude, klem fra Dorte 

……………..

Følg også via Youtube, Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

madplan
Follow:
Share:

2 Comments

 1. Kristine
  18. november 2017 / 13:55

  Super fin video, du er en stor inspiration på flere fronter.
  Ser gerne både flere julevideor, fx noget med udsmykning af udendørs krukker, og også gerne noget om smuk gaveindpakning.
  God weekend.
  Vh Kristine

  • 20. november 2017 / 14:39

   Tak! Hvor er du sød og tak for dine inputs – ser om jeg kan føle mig dygtig på de områder og få delt noget med dig ?? kh Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.