Udgivet i Skriv en kommentar

Velkommen indenfor i mit hjemmekontor (Video)

Skal du indrette dig med en lille kontorplads i hjemmet, så kan du måske hente et par ideer fra hvordan jeg har indrettet mit hjemmekontor. Her viser jeg både billeder og en video, hvor du kan se mit hjemmekontor in action.

Jeg er langt om længe kommet på plads igen i mit hjemmekontor, efter at det har været ryddet af vejen for de mange håndværkere, der har arbejdet på vores badeværelse. I er altid mange der kommenterer på det og spørger ind til tingene, så nu tænkte jeg, at I skal få lov at se lidt mere med fra mit lille spot. Jeg elsker simpelthen at sidde her og arbejde, både fordi det er praktisk og velfungerende for mig, men også fordi jeg sidder med kig over nabolaget og får et godt dagslys ind.

Jeg sørger for at omgive mig med ting, der visuelt inspirerer mig, og de lækre bøger og magasiner er lige ved hånden, hvor jeg nemt kan bladre en tur og sætte dem på plads igen straks. I videoen her kan du se hvordan jeg forvandlede krogen fra en kedelig rodekrog til det her hyggelige hjemmekontor…

Skrivebord og gallerilister er Ikea, mens stolen er en Fritz Hansen-stol. Jeg har sørget for et nyt skind i vinduet til katten, som ofte gør mig selskab her, og jeg har gjort det hyggeligt med blomster, vaser og billeder. Vi går snart igang med at lave om i vores soveværelse, og de første spadestik tages allerede i weekenden, fordi vi skal gøre klar til en ny seng, der ankommer i næste uge. Jeg satser dog på, at mit kontor får lov at overleve denne lille forandringsproces, selvom soveværelset ligger lige på den anden side af væggen.

Nyd lørdagen og husk nu at jule 

……………..

Følg også via Youtube, Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.