Udgivet i Skriv en kommentar

Bedste burger på Amager

Søger du den bedste burger på Amager, så er her min anmeldelse af øens 4 mest populære burgerbarer.

Mens manger taler om Grillen, andre om Jagger og sikkert flere burgerbarer, så har jeg efterhånden afprøvet de fleste populære burgerbarer på Amager, og jeg har en klar favorit! Personligt har jeg præference for veggieburgere, mens manden aldrig går ned på kød, så vores test er præget af variation og måske netop derfor kan anmeldelsen bruges af andre? Hvem ved…

For nylig, da vi spiste på en af de populære burgerrestauranter, slog det mig, at jeg gerne ville dele stjerner ud til de burger-joints, som flest benytter sig af her på Amager, fordi nogle af dem faktisk har skuffet lidt og andre har vist sig virkelig at kunne levere varen. Derfor kommer her min kåring af Amagers bedste burger, også med fokus på veggie-burgere.

Grillen Burgerbar, Amager

Amagerbrogade 145, 2300 København S

Vi ankom en fredag aften med børnene og fik en super venlig og hurtig betjening. Den slags giver point, fordi man godt ved, at børns tålmodighed er en anden og samtidig prøver vi trods alt at holde deres sengetider. Maden kom hurtigt, og vi var alle glade for at kunne spise krydrede twister fries. Jeg selv valgte en veggieburger, mens resten af familien fik kødburgere, og selvom de ikke decideret smagte dårligt, så fandt jeg dem ret kedelige og mangelfulde. Umiddelbart ser jeg ikke mig selv vende tilbage til Grillen for at spise burgere, til gengæld kunne børnene sikkrt lokke mig derind for at nyde en milkshake, som de laver med Ben & Jerrys is, mums.

**

Jagger, Amager

Amagerbrogade 128, 2300 København S

Jagger åbnede for lidt over et år siden på Amager. Det var på alles læber, og det er også et cool, klassisk burgerkoncept med en god brioche bolle, klassiske dips og gode fritter. De er meget klassiske i deres udvalg, og jeg tror min mand var ret begejstret for deres burger, mens jeg selv synes, de ramte lidt ved siden af. Se min anmeldelse af Jagger her

***

Cocks & Cows, Amager

Amagerbrogade 37, 2300 København S

Vi havde børnene med herind, og fandt det lækkert, at menukortet rummede flere muligheder. Blandt andet har de flere varianter af pommes frites, dip og snacks. Jeg er fjollet med deres salt & vinegar fries, som jeg ikke mindes at kunne få andre steder, til gengæld synes jeg burgeren kun var ok, uden at være ekstraordinært god. Når det er sagt, har jeg spist deres burgere fra deres andre filialer, hvor de har været virkelig gode, så døm ikke for hårdt ud fra denne ene oplevelse. Generelt er jeg stor fan af Cocks & Cows og går gerne tilbage hertil.

****

Halifax, Amager

Amagerbro Torv 13, 2300 København S

Halifax, som jeg tidligere har anmeldt (se her) er min foretrukne burgerbar. Deres “bland selv”-koncept gør burgeren helt personlig og du har for eksempel mulighed for at fravælge bollen og erstatte med rösti. Deres ærtebøf er den bedste veggiebøf, jeg har fået blandt de 4 nævnte burgerbarer i indlægget her og så skal det simpelthen fremhæves, at Halifax serverer nogle af de bedste sweet potato fries, jeg har smagt! Når du bygger din egen burger er der alverdens muligheder for at få bacon, guacamole, aiolo, bløde løg, kylling, hakkebøf og veggie, så jeg tror virkelig, at alle kan blive glade for måltidet her. Eneste mangelvare må være nogle sprøde chili cheese snacks, men det kan jo være, det kommer på et tidspunkt?

*****

Lav din egen burger med pankopaneret fiskebolle og mangosalsa med denne opskrift

Jeg elsker Amager og jeg elsker, at der efterhånden findes en lang liste af gode spisesteder herude. Jeg har lavet en guide til alle Amagers bedste take aways og spisesteder, så den bør du også tjekke ud. Kærligst Dorte ♥

……………..

Følg også via Youtube, Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.