Udgivet i 2 kommentarer

Dæk et smukt julebord med genbrugsguld og budgetfund

Julebord opdækning med genbrug

Her får du et kig til de elementer, som bliver en del af mit julebord på juleaften. Jeg elsker at lave bordopdækninger og planlægger at bruge både genbrug og budgetfund til at skabe den rette stemning. Måske du mangler input til at gøre din egen borddækning fuldendt?

Når julebordet skal dækkes, må der godt være gjort lidt ekstra ud af det, men samtidig er der nogle praktiske ting, som jo skal fungere. Du husker måske mit nytårsbord sidste år, som var overdådigt med lyskæder og grønt, og det fungerede fint til os 4, hvorimod det slet ikke ville gå an med gæster hele vejen omkring bordet. I år holder vi juleaften herhjemme og vi bliver 9 i alt, så jeg er naturligvis i fuld sving med at forberede hjemmet til den store dag. Det er en drøm for mig at holde juleaften herhjemme. Vores stuer skriger bare på at danne rammen for den hyggelige seance, og endelig i år er det altså blevet vores tur.

Jeg planlægger at dække bordet med denne kalkhvide hørdug (reklamelink), som jeg bestilte i sidste uge. Den er længe undervejs, men jeg er blevet garanteret, at den nok skal nå frem inden fredag. Dernæst har jeg fundet min mormors gamle stel frem, som jeg vil blande med andre gamle tallerkener, arvesølvet og nyindkøbte glasassieter fra Søstrene Grene. Jeg pynter med flere små stager, glansbilleder, enebærgrene og fjer med guldtipper, som også er indkøbt hos Søstrene Grene.

Julebord opdækning med genbrugJulebord opdækning med genbrugJulebord opdækning med genbrug Julebord opdækning med genbrugJulebord opdækning med genbrug

Jeg tror på, at det nok skal blive super fint på søndag og glæder mig bare sådan til at sidde og nyde den gode mad, vin og ris a la mande. Uhm mums.

Har du lyst til at fortælle mig om, hvordan du fejrer julen i år? I dag havde jeg en kunde, som skulle fejre julen med 23 andre! Jeg elsker at høre, hvordan andre fejrer julen, så jeg håber, du vil dele … Klem fra Dorte 

……………..

Følg også via Youtube, Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

2 tanker om “Dæk et smukt julebord med genbrugsguld og budgetfund

  1. Ser rigtig fint ud. 🙂 Vi skal holde jul hjemme hos min mand og jeg. Vi bliver 8 voksne. And, steg og risalamande. Pakkeleg plejer vi at have mellem hovedretten og risalamanden. Det fungerer så godt med en pause, for så kan man bedre spise desserten. Der bliver ikke danset om juletræet når der ikke er børn med, men det står der og lyser fint alligevel. 🙂 Glæder mig meget.
    Rigtig god jul til dig og dine.

    1. Åh det lyder også hyggeligt med sådan en rigtig voksenjul. Det er skønt som man, uanset alder og koncept, virkelig bRe falder ned i et julehul uden sans for tid og sted ? rigtig glædelig jul til jer, klem Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.