Udgivet i 2 kommentarer

Godt Nytår og tak til dig!

Rigtig godt nytår til dig! Og til dine kære og med alle de bedste ønsker for glæde og kærlighed til dig i 2018.

Jeg skriver ikke et langt og forkromet blogindlæg i dag, men vil sikre mig, at min nytårshilsen og tak til dig bliver sendt ud i online-virkeligheden inden klokken slår midnat. Jeg er dig nemlig taknemmelig – for at læse med her hos mig, for at støtte op om mine små skøre indlæg og tiltag, inspirationen, opskrifterne og for at lytte til min fablen om det gode liv. Her på min egen url forsøger jeg ikke at pakke tingene ind eller skabe et glansbillede, men omvendt ønsker jeg at gemme de hårdeste af livets facetter lidt bort. Det skal ikke være et brokkeforum, men et rart sted at flygte hen, når dagens opgaver er overstået, og det lader jo til, at også du har fanget pointen med netop det. Så tak! Fordi du forstår og fordi tager imod.

Jeg har flere indlæg i ærmet, som både ser tilbage og frem i tiden, men jeg går stadig og tygger på dem, så de er simpelthen ikke klar til se dagens lys endnu. Jeg håber, du har lyst til at læse med i 2018 også, om ikke andet for at få opskriften på denne kage, som jeg medbringer til vores nytårsaften hos gode venner. Det er en drømmeskøn Mile High Lemon Meringue Pie, som er prøvesmagt og mere end godkendt. Uhm!

Rigtig godt nytår, god aften og husk nu at være fornuftig i aften og passe godt på dig selv og dine. Kram fra Dorte 

……………..

Følg også via Youtube, Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

2 tanker om “Godt Nytår og tak til dig!

  1. A big thank you for your lovely blog. Godt nytår til dig og dine!

    1. Godt nytår til dig også og tal for de søde opbakkende ord! Klem Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.