Udgivet i Skriv en kommentar

Kranse

Om små forandringer, der gør stor forskel og skaber ren begejstring. Jeg har lavet kranse, udskiftet billeder og ryddet op.

Pludselig tog fanden ved mig og i løbet af en dag havde jeg sorteret, smidt ud og dekoreret flittigt i hjemmet. Jeg fik lavet 3 kranse, som jeg er helt begejstret for, og ved at udskifte billedet over bogkasserne føles vores hjem fuldstændig nyt … eller måske ikke fuldstændig, men derhenad, blink blink.

Elsker du også kranse, så kan du se min guide her, hvordan jeg griber det- det er slet ikke svært, især hvis du bruger stadig friske grene og så lader den tørre på kransen.  Klem fra Dorte 

……………..

Følg også via Youtube, Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.