Mønstermix med udtrådte yndlingssneakers

Der gemmer sig en lidt pinlig indrømmelse i indlægget om et par yndlingsbukser. Kan vi tåle den slags afsløringer mon?

Du kender helt sikkert til de ting, du lidt tilfældigt køber, som ender med at være det eneste rigtige i dit klædeskab. Jeg købte de her pyjamasbukser som et forsøg og i virkeligeheden er de for lange til mig og bør lægges op, men de er så behagelige og jeg er simpelthen flyttet ind i dem. Permanent!

Jeg har brugt dem både med en klassisk lys silkeskjorte til og så denne rød- og hvidstribede bluse, som jeg synes er ret sjov til bukserne. Et totalt mismatch, som går an! På samme måde har jeg matchet dem med stilletter foruden de gamle sneakers fra Adidas (reklamelink), som lever på 2. år nu. Dem har jeg faktisk været så glad for, at jeg overvejer at købe et nyt par! Bukserne og blusen er i øvrigt begge fra H&M.

Det er næsten ved at blive pinligt dog. Bukserne har vel været på 6 dage i træk nu og bør simpelthen snart vaskes. Jeg kan bare slet ikke overskue at undvære dem i de dage, som det jo ender med – måske man skulle lave en lynvask i aften og så satse på, at de er tørre og klar til brug igen allerede i morgen tidlig?

Når jeg skal udenfor hopper jeg i øvrigt helst i min aller yndlings bikerjakke (reklamelink), som manden overraskede mig med i julegave sidste år. God mand, som kan finde ud af den slags!

Har du også tøj, som du bor så godt i, at du næsten ikke kan overskue at smide det til vask? 

……………..

Følg også via Youtube, Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

Follow:
0
Share:

1 Comment

  1. Betina
    21. december 2017 / 22:33

    Jeg har købt to par af 3 stk af mind ynglibgsbukser så jeg vaske uden at skulle undvære ???

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

< script type = "text / javascript" > var vglnk = { nøgle : 'ebc75b068c240ca1ab79a4121b3949c4' }; ( funktion ( d , t ) { var s = d . createElement ( t ); s . type = 'tekst / javascript' ; s . async = sand ; s . src = '//cdn.viglink.com/api/vglnk.js' ; var r = d . getElementsByTagName ( t ) [ 0 ]; r . parentNode . insertFør ( s , r ); } ( dokument , 'script' ));