Udgivet i Skriv en kommentar

Er praktisk lig med kedeligt? Absolut nej!

Meget apropos indlægget fra tidligere i dag, så har jeg fået mange søde kommentarer om mit vinter-gear med masser af farveknald. Tak! Jeg fornemmer generelt en interesse for de knap så grå og farveløse looks her henover vinteren, og jeg synes faktisk, der findes mange lækre vinterjakker, som er praktiske uden at blive kedelige – så nogle af dem har jeg fundet frem til jer her:

 1. Vidunderlig Swingjakke, som er Elsa værdig! Jeg er vild med den – find den lyseblå Asos vinterjakke her
 2. Faux Fur fra Gestuz i skøn brændt farve
 3. Aj okay, en velour-dyne-bomberjakke – det bliver ikke federe, hvad?! 
 4. Klassisk vinrød jakke fra Weekday
 5. Min favorit! Fineste vinterjakke fra Max & Co
 6. Mega cool pastelfarvet dynejakke fra Asos
 7. Brændt orange vinterjakke med slankende quilteffekt fra Asos
 8. Lang armygrøn vinterjakke fra Monki
 9. Rød dynejakke fra Monki
 10. Color blocked faux fur fra Mango
 11. Lyserød dynejakke fra Asos
 12. Koboltblå dynejakke fra Mango – fin med camel- og rosafarvede tørklæder m.v.
 13. Vinrød luksus-dynejakke fra Parka London
 14. Endnu en armygrøn sag fra Pull&Bear
 15. Cool faux fur-jakke fra Asos

Nummer 1, 5, 11 og 13 er mine personlige favoritter, hvad med dig?

Vi tilbringer eftermiddagen med godt selskab af gode venner, julesang og adventskrans, og jeg selv fik faktisk klikket denne kjole hjem i går, som jeg også tidligere har delt med jer. Jeg håber, du også nyder weekenden? Klem fra Dorte 

……………..

Følg også via Youtube, Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.