Underholdning for gamle koner med tømmermænd


Trænger du til sød julemusik eller bare lidt hyggelig light-underholdning, så kommer her en omgang youtube-favoritter, sommerhus plejede mine tømmermænd med i søndags (og i går… og måske lidt i dag også?).

Efter en våd og højtråbende aften med bloggerslænget i lørdags, må jeg sande, at vejen tilbage til den top, jeg befandt mig selvsamme aften, er laaang. Søndag trængte jeg udelukkende til McDonaldsmad og nem underholdning, men var en god nok mor til at tilbringe 2,5 time i en tennishal, fordi en af pigerne havde juleafslutning. Heldigvis blev det efterfølgende til et par hyggelige og tiltrængte timer på sofaen, mens pigerne lå i bunker ovenpå mig, hvor vi fik indhentet de 5 afsnit i julekalenderen, som vi var kommet bagud. Thank God for DR-appen!!

Søndagen gik og mandagen kom. Jeg var stadig ramt, men på forunderlig vis også meget målrettet, så jeg fik simpelthen sat så utroligt mange praktiske flueben, at selv manden var overrasket. Jeg blev grebet af mit strikketøj (som driller mig) og endte med at gå alt for sent i seng, og for at det ikke skal være løgn, måtte jeg udvandre fra min træning her til morgen for ikke at besvime. Det er vist godt nok, at den der juleferie weblogs om hjørnet.

Nok snak om skavanker, her kommer en omgang light underholdning, som passer præcis til mit humør disse dage, og der er lidt for enhver smag.

Hyggelige og seværdige klip fra YouTube

Filmen vi alle venter på, har en trailer…

Og sangen vi foretrækker op til jul, findes i en kitch, komisk udgave med Jimmy Fallon

Og så kan vi falde på halen over, hvor fint en meget ung pige kan hvile i sig selv, selvom hun ikke er som resten af flokken, ret sejt, ikke?!

Selv Mariah Carey sidder højt på tronen, har jeg faktisk lukket 2 nye absolutte favoritter ind i år.. samme kunster, samme skønne stemme og en fin melankoli. Se dem begge:

Kagekunst, dine børn vil beundre dig for!!

Sødeste hund, der elsker julesang!

Hvordan set det ud med julegaveindkøb og andre forberedelser? Jeg håber, I ikke stresser for meget derude – men jeg vil vædde med, at også I trænger til ferie snart. Kram Dorte 

……………..

Følg også via Youtube, Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

madplan
Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.