Vores juleaften og mit julebord 2017

Hvordan gik din juleaften? Her er en status fra vores juleaften, og så kan jeg i dag vise jer, hvordan mit julebord endte med at se ud. 

Der er ikke noget, der skal stille sig i vejen for mig, når det kommer til en gennemført boddækning, så med vores værtsrolle ved dette års juleaften, havde jeg mulighed for at gennemføre et julebord taget ud af mine juledrømme. Borddækningen stod galant og ventede på gæsterne, da de ankom og prikken over i’et var så absolut vores gigantiske, smukke juletræ. Jeg har lyst til at sende en tak ud i universet, fordi jeg på en eller anden måde fik udlevet nogle barnlige fantasier om rammen for en juleaften. Hvis du så mit indlæg sidste uge med inspirationen til årets julebord, vil du vide, at jeg har holdt mig ret meget til temaet.

Vores juleaften gik simpelthen så fint med vellykkede retter, glade, balancerede børn og hyggeligt selskab. Vi er lidt af en sammensat familie efterhånden, fordi min mor har bragt en kærlighedsven inklusive hele hans familie ind i billedet, og eftersom den slags i reglen kunne blive kompliceret, nyder jeg samværet med dem og føler det helt naturligt at fejre julen i deres selskab.

Jeg fik en masse hjælp fra min mor, som har været klar på speed dial de seneste dage, så jeg overvejer at skrible det hele ned i nogle blogindlæg, sådan jeg kan gennemføre en juleaften igen en anden gang – uden hjælp måske 🙂

Min Ris a l’amande blev også god, og jeg endte faktisk med at lave den voksne udgave, som blev nydt af alle, selv min mand, som ellers ikke er begejstret for den dessert. En af tøserne fik mandelgaven i år, hvilket simpelthen var fantastisk – det har hun fablet om i flere uger.

Hvordan er julen gået hos dig, og er du ved godt mod derude? Rigtig glædelig jul til dig fra mig i hvert fald og husk at tjekke ind her de kommende dage, hvor jeg påtænker at dele blogindlæg som sædvanligt. Kram fra Dorte 

……………..

Følg også via Youtube, Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

Follow:
0
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

< script type = "text / javascript" > var vglnk = { nøgle : 'ebc75b068c240ca1ab79a4121b3949c4' }; ( funktion ( d , t ) { var s = d . createElement ( t ); s . type = 'tekst / javascript' ; s . async = sand ; s . src = '//cdn.viglink.com/api/vglnk.js' ; var r = d . getElementsByTagName ( t ) [ 0 ]; r . parentNode . insertFør ( s , r ); } ( dokument , 'script' ));