2017 i outfits og skønhed

Et tilbageblik på årets bedste outfits og investeringer, men så også en trist nyhed. 

I dag kaster jeg mig (og dig) ud i et tilbageblik med det ydre i fokus. Man kunne jo prøve at vinkle indlægget på en måde, så det vitkede mindre overfladisk, men ind imellem er det nu engang det ydre, som vi har fokus på og glædes ved, og derfor bliver det altså ved det. Jeg har plukket mine favorit-looks fra 2017, som var et mangfoldigt år med plads til både vintage, rock’n’roll, tøsede detaljer og helt klassiske looks. Det siger vist det hele om mig; ubeslutsom til livets ende, men jeg håber, at jeg måske får sparket nogle af jer læsere lidt ud af jeres egen comfortzone, så I pludselig får lyst til en genbrugsjagt, lidt lyserøde detaljer eller vintage-glam?

Favoritinvesteringerne i 2017

En nyhed, som jeg ved mange af jer vil være kede af, er at Black Swan Fashion desværre har måtte dreje nøglen om lige før jul. Det er så ærgerligt efter 7 ellers forrygende år og med så mange loyale kunder. Desværre ikke nok til at holde snuden oven vandet, så for nu har vi altså hørt det sidste fra dem. Jeg håber, de 2 seje damer dukker op i modebilledet igen, så vi kvinder kan føle os set og forstået af tøjindustrien igen. Jeg takker i hvert fald for det mangeårige fine samarbejde, de valgte at have med mig!

Skal jeg pille mig selv lidt i navlen, så har jeg i 2017 især sat pris på mit lange hår. Lige pludselig var det blevet virkelig langt og pænt, og fordi jeg fandt den perfekte hårrutine med vask hver 3. dag og brug af krøllejern, så har jeg for første gang i mit liv det hår, jeg altid har drømt om.

Find info om de enkelte billeder fra collagen her:

Smaragdgrønne øreringe | Brun kjole med sløjfe i halsen | Restrostrik og bling sneakers | Sorte kjole og bikerjakkeLyserød Tee og hvid nederdel | Rocker Tee og jeans | Beige kjole | Pudderfarvede laksko

Udfordring: Få styr på din garderobe

Det er præcis et år siden, jeg startede månedsudfordringerne op, og januars udfordring med at sortere ud i garderoben har været min største succes. Jeg har holdt ordenen, folder fortsat tøjet på den nævnte måde, og har for et halvt år siden sorteret et par ting fra, ligesom jeg gør det igen nu. Det tager ingen tid, når først systemet er oppe at køre, og jeg får solgt de par ting, som er salgbare, mens resten ryger til genbrug. Se guiden til en velfungerende garderobe her.

Jeg har i øvrigt lige sat dette sæt til salg på Zadaa sammen med denne kjole, så det kan du jo prøve at se nærmere på. Der kommer flere ting til salg de kommende dage – jeg sparer nemlig op til noget helt særligt, som jeg snart kan fortælle mere om.

Nu kalder virkeligheden og en meget travl fredag, men du må nyde den og aftenen i sigte. Klem fra Dorte 

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Follow:
Share:

4 Comments

 1. 5. januar 2018 / 11:44

  Jeg elsker at du kan få så mange forskellige stilarter til at fungere – det er ret sejt! Kombinerer du enkeltdele på kryds og tværs? Alt så, har du fx toppe som både kan bruges på en rock’n’roll dag og når du er mere flæset?

  • 5. januar 2018 / 12:46

   Hej Pia. Hvor er du sød, tak! Jeg krydser på tværs af næsten alt og prøver generelt at glemme alle de regler, jeg kærte som barn. Og så mærker jeg efter om jeg har lyst til at vise mig på gaden og justerer efter humør ?

 2. SofieW
  5. januar 2018 / 13:36

  Du har sådan en fin stil. Og inspirerer i hvert fald mig i det små til at være lidt mere spraglet og ikke helt så sort. Øv, hvor er det bare ærgerligt med Black Swan. Det var et af mine absolutte favoritmærker. Sælger de ikke ud et sted? Har godt undret mig over, at siden var nede, da jeg lavede (sen) ønskeseddel og ville linke til noget af deres.
  Rigtig god weekend til dig, søde Dorte.

  • 5. januar 2018 / 17:01

   Du er sød og hvor er det fedt at høre altså! Ja duper ærgerligt med BS – mig bekendt sælges der ikke ud pt men det kan jo være det kommer på et tidspunkt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.