En personlig sejr og farverig inspiration til dig

Ikke bare et outfit, derimod en personlig sejr og et par super udsalgsfund. Jeg har sørget for god klikbar inspiration til dig også – hvis du drømmer om et lignende look.

Jeg har strikket en sweater til mig selv. Den har været lidt af et helvede, men jeg overvejer at gøre det igen – måske fordi jeg også kunne tænke mig den i en anden farve, måske ville jeg overraske en veninde med den eller måske jeg bare gerne vil sikre mig, at jeg har fået skrevet de nødvendige noter til den ellers (næsten) umulige opskrift. Fordi før eller siden er der en anledning til at strikke den igen, eller måske en eller anden vildfaren strikker er kørt sur og har brug for at spørge nogen (mig?) til råds midt i projektet. Under alle omstændigheder tygger jeg lige på det, mens jeg mere og mere elsker denne lilla. Den er sååå rar og har den helt rette varme til mit temperament. Tænk engang; jeg har strikket mig en sweater.

Jeg har strikket trøjen i Drops Air* i farven lilla tåge. Skulle jeg strikke den igen, ville jeg vælge en bedre garnkvalitet, fordi Drops Air har en tendens til at blive mere nusset end så mange andre garntyper. Omvendt har trøjen kosten mig under 350 kroner at strikke, så det gør jo projektet ganske begyndervenligt på den måde.

Jeg var på udsalg hos Asos og købte den skønneste mesh kjole* og et par fluffy trainers, og jeg synes det udgør et super sæt med min bølgegenser, hvad synes du?

Skoene med faux fur er fra Aldo og findes nedsat til 225 kr her* / Kjole fra Y.A.S.* / Øreringene er vintage / Det trætte blik er bare sådan jeg ser ud på en grå fredag, blink blink

Reklamelink til de viste ting:

 1. Kjole fra Y.A.S*
 2. Øreringe*
 3. Sort blomstret kjole fra Rahi Cali*
 4. Blå kjole fra Gestuz*
 5. Gul kjole med blomster fra Gestuz
 6. Gul blomstret kjole fra Vero Moda*
 7. Lilla strik fra Ganni*
 8. Lang pink blomstret kjole fra Ganni*

Det var alt fra mig – nu vil jeg bare ønske dig en fin søndag, sige tak for dit besøg her på bloggen og skynde mig tilbage til mit strikketøj og min familie 

……………..

Følg også via Youtube, Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

Follow:
Share:

5 Comments

 1. Gitte H
  14. januar 2018 / 11:17

  Hvor er den flot, din strikkede bluse 🙂 At strikke er jo stærkt vanedannende, så mon der ikke snart kommer en ny på pindene?

 2. Maja
  14. januar 2018 / 11:45

  Kjolen kan købes på zalando ?

 3. Nadia Kaplan
  14. januar 2018 / 16:11

  Den kjole er for lækker og den strik er for fed. Hvor er du sej! Den kan du godt være stolt af.

  Rigtig god weekend 🙂

 4. Tina
  3. februar 2018 / 14:41

  Hej Dorte. Super lækker trøje. Hvor har du opskriften fra og hvilket garn har du brugt? Vh Tina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.