0
Børn

Geniale fastelavnskostumer til dine børn

Der er en ting, som virkelig nager mig ved Fastelavn, og jeg vil super gerne høre, hvordan det gøres hos dig? Her linker jeg dig i øvrigt op til nogle virkelig fine fastelavnskostumer, som kan købes online – genialt, hvis man ikke lige selv er typen, der tryller noget frem, men gerne vil finde noget andet end the usual suspects fra BR.

(Alle links i indlægget er reklamelinks)

Først og fremmest skal I have tak for jeres input og kreative forslag til mit dilemma med årets fastelavnskostumer. Jeg finder ud af noget, det skal jeg jo, og jeg glæder mig også over den kreative udfordring, så utilfreds er jeg bestemt ikke. Til de af jer, der ikke er til de selvgjorte udklædninger, vil jeg i dag dele nogle geniale kostumer, som du kan købe online. Der er jo mange, som ender i Bilka, BR og lignende, hvilket kan være helt fint, men når der nu findes nogle ret fine alternativer derude, skal de have lidt opmærksomhed. Foruden de viste her er jeg temmelig benovet over de forskellige flotte indianerhovedbeklædninger, som jeg er sikker på, der er drenge og piger, som vil elske. Prøv for eksempel at se denne indianerhøvdingeudklædning eller denne her. Flotte ikke?

De viste fastelavnskostumer finder du her:

 1. Hesteudklædning til børn
 2. Flamingoudklædning til børn
 3. Dinosaurudklædning til børn
 4. Enhjørningeudklædning til børn eller her i one size
 5. Svaneudklædning til børn
 6. Drageudklædning til børn

Jeg undrer mig i øvrigt over, at fastelavn ikke bliver fejret så meget mere. Tivoli holder jul og Halloween, men ikke Fastelavn, og på vores skole er der ikke noget Fastelavn hellere. Vi har i klassens festudvalg derfor arrangeret en fastelavnsfest for ungerne, så de kan få lov at klæde sig ud, lære noget om kattekonger og kattedronninger og i det hele taget mærke den fine tradition. Det er ikke kun traditionsaspektet, jeg savner, men også alle farverne, som fastelavn altid har repræsenteret i mit liv. Jeg synes, serber super ærgerligt at vore tilskuer til at Fastelavn taber kampen til Halloween, øv!

Jeg husker altid tilbage på februar som en måned med sorte katte og turkisfarvet crepepapir formet som bolcher. Hvad med dig – har du det på samme måde? Fejres der Fastelavn, hvor du bor? Kram Dorte

……………..

Følg også via Youtube, Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

Du kunne også være interesseret i

6 Kommentarer

 • Reply
  Nadia WH
  15. januar 2018 kl 21:11

  Tivoli holder faktisk fastelavn i år ? Det er noget nyt, at de skal have 4 sæsoner.
  Mener at de åbner i starten af februar.
  Kh Nadia

  • Reply
   Dorte Bak
   15. januar 2018 kl 22:09

   Det’ da løgn?! Feeeedt mand – og sådan Tivoli ??

 • Reply
  Gitte H
  15. januar 2018 kl 21:32

  På den vej, hvor jeg bor, er fastelavn blevet fejret hvert år i mere end 60 år, og alle i aldre fra små børn til gamle er med 🙂 Jeg synes, at den bedste fastelavnstradition er fastelavnsboller!

  • Reply
   Dorte Bak
   15. januar 2018 kl 22:10

   Aj men hvor lyder det hyggeligt – ja misundelsesværdigt endda. Måske man skal sparke gang i det? ELSKER også fastelavnsboller ?

 • Reply
  Diana Lovring
  16. januar 2018 kl 7:10

  Også her har Halloween overtaget. Sidste år kom der børn forbi til Halloween (jeg havde ikke slik – er klart mest til fastelavn). Jeg købte slik til fastelavn og da kom der ingen børn forbi … Hepper på at fastelavn skal tilbage i føretrøjen igen!

  • Reply
   Dorte Bak
   16. januar 2018 kl 7:58

   Samme her – ved du hvad, vi laver en revolution gør vi! Men Nadia skriver længere oppe at Tivoli rent faktisk laver fastelavn i år, så skal der i hvert fald støttes op om 🙂

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.