Fastelavnskostumer fra helvede

Fastelavnskostumer_Copyright Dorte Bak

Det er snart fastelavn, hvilket kan sætte sved på panden hos de fleste mødre, og herhjemme er der blevet ønsket kostumer udover det sædvanlige – og jeg håber på din hjælp til at skub i fantasien!

Okay så fastelavn er lige om hjørnet og det, jeg lovede barnet sidste år, har hun desværre ikke glemt! Det betyder at jeg skal trylle noget frem, som kan gå for at være en skål spaghetti med kødboller (?!), og for at det ikke er løgn,vil den anden gerne være popcorn (?!). Godt så – nu sætter jeg min lid til alle jer kreative derude, for nogle må da have nogle ideer og forslag? Måske har I endda lavet lignende kostume selv? Det er ikke fordi, jeg er helt uden evner, så jeg må kunne udfærdige et eller andet brugbart, men dengang jeg lavede kat til den ene og “kanin hopper ud af hat” til den anden, var jeg nær kreperet undervejs.

Pigerne skal allerede bruge deres kostumer den 31. januar så hjææææælp?! Klem fra Dorte 

……………..

Følg også via Youtube, Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

Follow:
Share:

7 Comments

 1. 12. januar 2018 / 21:41

  Er rimelig sikker på, at jeg har set en æske popcorn i et Burda blad inden for de sidste fem år.

 2. 12. januar 2018 / 22:12

  Åh gud din stakkel ? kan store brune pompomer gå som kødboller og gul/beige garn spaghetti?

  • 12. januar 2018 / 22:58

   Ja!! Men hvad med skålen, er vi ude I noget pap?

 3. Helle
  13. januar 2018 / 8:55

  Google ‘fastelavn popcorn’ der er mange billeder.
  Tag en tur i byggevarehuset der må være nogen vandslanger, isoleringsrør, ledning eller lign der kan bruges som pasta. Måske haveafdelingen kan klare kødbollerne fx findes der planteplaneter de er jo runde og brune?!?
  God jagt – glæder mig til at se resultatet.

  • 13. januar 2018 / 9:18

   Godt input Helle – tak for inspirationen 🙂

 4. 13. januar 2018 / 9:11

  Kan en stor lampeskærm være skålen? Fx fra IKEA eller lign? Jeg er i øvrigt vild med hvor ude af boksen deres kostumeønsker er

  • 13. januar 2018 / 9:17

   Aj ja, en lampeskærm er da en god ide og når de ikke er større på måsen må det da kunne gøres – tjekker det ud! Tak Stine 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.