0
Hverdag & opdragelse Løst og fast

Febertrunter, falsk forårsstemning og Fastelavnskostumeupdate

En lille søndagshilsen med ord og billeder om, hvad jeg egentlig render og laver disse dage.

Disse dage er særdeles anderledes end jeg havde planlagt. Pigerne skrænter, den ene mere end den anden, men begge nok til at der er tårer på spil og et termometer i møllen (fynsk for rumpetten) i tide og utide. Jeg når de ting, jeg skal, dog med hjælp fra aftentimerne, men der er ikke overskud til at være opsøgende, interessant eller på anden måde ovenpå. Det har kostet et par dages pause fra blog, Instagram og indbakke, men det har nu været helt okay og ganske rart… når det nu skal være. Og så savner jeg simpelthen forårsfornemmelsen, som jeg helt kunstigt besluttede at skabe denne weekend med røde negle, pastelfarvet hjemmestrik og en ny ring, jeg fik i julegave af manden. Skønt med de små glæder!!

I dag skal vi besøge hende lækker-totten, Esther, og der er nu kun 2 uger til hun flytter ind hos os. Jeg modtog det sødeste billede af hende i går, som bare fik mig til at smelte i smadder!

Weekenden er i øvrigt blevet brugt på at lave fastelavnskostumer, og heldigvis går det langt bedre med det, end jeg havde turdet tro. I virkeligheden er det faktisk slet ikke så svært, og begge bliver vist ret gode! Her er et Sneak peek men tjekker du min Instagram Story ud kan du se meget mere af det foreløbige resultat.

PS. husk at se min nyeste youtube-video, som byder på vaskeægte weekend-råhygge, god rest-søndag derude! ♥

……………..

Følg også via Youtube, Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.