Udgivet i 7 kommentarer

Hundekurve, senge og puder

Som du måske opsnappede i sidste uge, skal vi have hund om en lille måneds tid. Vi glæder os og er i fuld gang med at blive klar til det nye familiemedlem, men har det nogen funktionel betydning, hvilken hundekurv man vælger?

(Links markeret med * er reklamelinks)

Jeg har været en del rundt omkring på nettet for at finde inspiration og viden om de ting, man skal have fat i, når man skal have hund. Især hundekurven har jeg svært ved at greje – altså er det bare et sted, som er hundens, eller har kurven og dens kvalitet og udformning en væsentlig funktionel betydning? Jeg har egentlig tænkt mig bare at sy en større pude selv, fordi jeg så kan få den i et udseende, jeg selv bestemmer, og har også tænkt på et skind, som vores kat jo også elsker at ligge på. Hvad er din erfaring?

Jeg kiggede forleden på Etsy, som jo altid er fuld af sjove og relevante bud. Husker du mon ikke de kattesenge, jeg kiggede på og endda købte 2 af netop på Etsy? Her er nogle af de fine fund, jeg har gjort nu, hvor det altså er en hundeseng, jeg er på udkig efter. Især teepee’en til hund* er jeg vild med, men jeg er dog i tvivl om, om manden vil have sådan én stående, ha ha.

6 fine hundesenge:

 1. En diskret hundepude med aftageligt betræk*
 2. Træhus som hundeseng*
 3. Hundeseng, der kan lynes op til at have høje sider*
 4. Endnu et træhus, men dette med sejl på*
 5. Helt klassisk hundekurv i blød tekstil*
 6. Teepee til hunden? Det er da en fin hundeseng, hva?!*

Har du endnu ikke fået hilst på min lille hundebaby, så kan du møde hende her. Klem fra Dorte 

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

 

 

7 tanker om “Hundekurve, senge og puder

 1. Vent med en fin en til hun er færdig med at tygge i ting?

  1. Guuud ja, du siger noget – tænk at jeg slet ikke havde skænket det en tanke!

 2. Hej Dorte – tillykke med jeres nye familiemedlem 🙂

  Jeg tror ikke jeg ville investere alt for meget i en smart hundekurv, du kan sagtens risikere at den slet ikke vil være i kurven, men hellere vil sove under bordet, i hjørnet eller i sofaen… 🙂 Ideen med en blød pude du selv har syet lyder perfekt til en lille hundehvalp, så længe du ikke bliver alt for ked af det, hvis den vælger den fra 🙂

  Håber I kan holde ventetiden ud!

  1. Ventetiden har lang, men god til at planlægge det vigtigste – jeg syr da bare en pude og så tror jeg, jeg benytter det tip jeg har fået fra flere med blot at bruge en dyb kasse eller kurv om natten til at begynde med. Tak for din hjælp, meget brugbart 🙂

 3. Vælg gerne en løsning der kan rengøres og vaskes imens hun er hvalp?

 4. Sy en pude selv! Vi har købt en fin kurv i grå filt da jeg syntes den passede ind i vores indretning etc. Men hun begyndte selvfølgelig straks at grave i den og spise filten. Så nu er den pakket væk og Molly ligger på en aflagt sofapude. Måske en dag kommer hundekurven frem igen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.