Udgivet i 2 kommentarer

Et anderledes bryllup…

Glæden ved at skulle til bryllup er ikke alene udsikgten til en kærlighedsfest, derimod også den virkelig gode undskyldning for at skeje ud og investere i mindst én kjole. Her er lidt om det bryllup, som jeg glæder mig til i år og hvilke tanker jeg gør mig omkring looket.

(Alle links i dette indlæg er reklamelinks)

En af mine absolutte yndlingsmennesker skal giftes til sommer – endda med endnu et af mine yndlingsmennesker – så alt er godt. De har meddelt, at bryllupsfesten bliver utraditionel, og at de både vil have en børnefest og en voksenfest, at der skal være plads til hat i kirken og lang kjole om aftenen. Jeg har optur! Elsker det slet og ret, og selvom det først er til sommer, er jeg allerede i gang med at forestille mig dagens looks. I går øjnede jeg endda denne gule hat i venindens butik, og den er da noget så fin, synes du ikke?

Blandt kjoledrømmene er der ikke så få muligheder lige pt, og selvom jeg ikke endnu føler at tiden er inde til at klikke hjem, er det altid meget sjovt at orientere sig. Enkelte af de viste nedenfor jager mig faktisk i tankerne, og kunne så abolut godt gå hen og udvikle sig til must-haves for mit vedkommende…

 1. Gråblå kjole fra Asos Edition med applikationer. Jeg synes, den er ualmindeligt fin og har den på min + liste
 2. Det samme gælder med med denne vinrøde kjole med assymetrisk bærestykke, som jeg synes har en smagfuld elegance over sig
 3. Kjolen fra Needle & Thread er i den dyrere ende, men absolut også en favorit med de smukke broderier
 4. Maxikjole i blomstret print på orange bund
 5. Pastelfarvet kjole, perfekt til et bryllup
 6. Kjole i fuld sølvpaillet fra Asos Edition

 1. Smuk maxikjole med blomsterprint på chiffon
 2. Rød kjole med både blonde og plissé fra Asos Tall
 3. Mørkeblå maxikjole med høj slids, endnu en af mine favoritter, som jeg gerne flankerer rundt i
 4. Kjole fra Reclaimed Vintage,en mere casual kjole, som både kunne være aktuel til kirken og hverdagen
 5. Lang blondekjole
 6. Lang kjole med vidde i skørtet

 1. Uimodståelig kjole i perfekte pastelfarvede striber
 2. Endnu en skøn blomsterprintet chiffonkjole
 3. Lang blomstret kjole i sarte farver
 4. Plisseret lang kjole med stropper og bar ryg
 5. En drøm af en tylkjole med paillettop
 6. Tylkjole med blondetop i smuk blå farve

 1. Feminin lavendelfarvet blondekjole
 2. Grafisk og enkel kjole fra Asos
 3. Rød blondekjole med bar ryg
 4. Kjole med blomster på sort bund
 5. Meget smuk blondekjole i gammelrosa blonder
 6. Pufkjole i navyblå broderie anglaise

Jeg er kommet i den alder, hvor de fleste bryllupper i omgangskredsen er overstået, så når der hvert 3. år bliver inviteret, bliver vi nærmest udstyret med barnlig forventningsglæde. Elsker du ikke også bryllupper? 

……………..

Følg også via Youtube, Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

2 tanker om “Et anderledes bryllup…

 1. Kan se, at jeg ikke er den eneste, der er vild med Needle & Thread. Desværre har du netop misset deres 50% udsalg.

  1. Aj men de laver jo simpelthen de mest fantastiske kjoler – har du mon noget fra dem og ved hvordan kvaliteten er? Til de priser kan man jo ikke lade være at have lidt forventninger 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.