Kom godt fra start med god planlægning i 2018

Med et nyt kalenderblad taget i brug, skal der også en ny kalender til, og det store spørgsmål bliver jo så, om det skal være en Bullet Journal, en købt kalender eller den elektroniske kalender på telefonen. Jeg deler her mine erfaringer, tips og overvejelser omkring den bedste kalenderstyring i 2018.

(Alle links med * er reklamelinks)

For de fleste af os betyder årsskiftet også fornyet motivation, måske med fornyede ambitioner enten arbejdsmæssigt eller på privatfronten. Det samme gælder mig, og jeg ynder at bruge tiden efter nytår (såvel som efter sommerferien) på at planlægge og struktureret. Jeg genbesøger forretningsplanen, arbejdsskemaet, og hvis jeg i tiden op til skule have mistet kontakten til de gode rutiner med kalenderstyringen, så genstarter jeg. Det føles super fedt, og uanset om det kræver mye vaner eller om det er de gode gamle vaner, der skal støves af, så giver det godt i sidste ende.

Jeg har det seneste halve år arbejdet med min Bullet Journal og tillært mig nogle rigtig gode vaner samt fået indblik i mine dagligsdagsbehov. Hvad jeg også har erkendt er, at jeg ikke vedbliver at have lysten til at bruge tid på at optegne min Bullet Journal, sådan som jeg ønsker den. I videoen her kan du derfor høre lidt om, hvad jeg har valgt at gøre og hvilke ting fra min Bullet Journal, jeg vil tage med mig videre.

Husk at du kan downloade min familiekalender i webshoppen*

Lidt før jul fik jeg tilsendt ey anmeldereksemplar af den nye bog, der kan lære dig om Hand Lettering. Jeg har bladret og studeret den, og øvet mig i det tilhørende øvehæfte, og det er ikke bare brugbart, når man gerne vil pynte sin Bullet Journal eller notesbog, derimod er det også afslappende og næsten meditativt at sidde og nørkle med.

Du kan købe bogen Hand lettering her* og Øvehæftet til Hand lettering her*. Bog & Ide har i øvrigt en fin side med anmeldelse af bogen og øvehæftet, men også med flere materialer, du kan bruge til hand lettering. Se det hele her*.

Holder du øje med min Instagramprofil? En af de kommende dage får du nemlig mulighed for at vinde Hand Lettering bogen og øvehæftet. Klem fra Dorte 

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

madplan

Follow:
Share:

2 Comments

 1. endnuenboligblog.dk
  7. januar 2018 / 7:43

  Hej Dorte.
  Jeg er en forholdsvis ny følger af din blog, og jeg synes simpelthen, den er så hyggelig og brugbar. Du skaber virkelig meget værdi for dine læsere, tak for det.
  Jeg ser dine youtubevideoer, men abonnerer ikke, nok mest fordi youtube ikke er blevet mit medie. Det er et fint medie, men jeg har ikke fået mig tilllært det, som abonnent i hvertfald. Derfor synes jeg, det er rigtig fint, at du minder os om dine videoer på bloggen.
  Desuden er jeg vild med dine oprydning/planlægningsvideoer. Jeg er sådan en, som aldrig helt for godt nok styr på tingene, og som evigt lever efter den helt rigtige fidus til det.
  Desuden er jeg begejstret for dine hår DIYs, nå ja og så er bolig selvfølgelig oplagt.

  Rigtig godt nytår.

  Jeg glæder mig til at følge dig på din videre færd.
  Dbh Sabrina

  • 7. januar 2018 / 10:26

   Hej Sabrina.
   Hvor er du sød og tusind tak for dine mange søde og rosende ord. Simpelthen skønt at høre, selv for en efterhånden garvet blogger-rotte som mig, he he 🙂 Jeg kan se, du også har en blog – den får jeg helt sikkert lige tjekket ud – rigtig god arbejdslyst med dit og god læselyst her hos mig, knus fra Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.