På besøg i Amagers bedste vintagebutik

Der vintage love og Amager Tour på programmet i dag. Her får du et kig ind i min faste rute på Amager…

På youtube deler jeg i dag en video, hvor du kommer med mig lidt rundt på Amager, mit hood ♥ Et af stederne er naturligvis Bob & Lutetia, som min veninde Frida realiserede tilbage i august. Det er selvfølgelig ikke hver uge, jeg lige er der, men ind imellem har jeg muligheden for at poppe forbi for at drikke hendes kaffe og hænge ud, og jeg ender som regel med at forgribe mig på endes små udstillinger – heldigvis har hun endnu ikke haft noget imod det, ha ha.

Jeg har vist ikke rigtig fået vist jer hendes butik, så udover videoen, skal du her få lov at se de hyggelige rammer.

Hvis du nu er i nærheden og gerne vil hilse på Frida, så ligger Bob & Lutetia på Amagerbrogade 161, og udover hendes skarpe sans for gamle smukke ting, laver hun altså også en fremragende kop kaffe, som både kan nydes i hendes smukke vintagesofa eller to go.

Følg Bob & Lutetia på Instagram eller Facebook.

Her kan du se min video med et kig til lidt af mit Amager – jeg håber, du synes det er hyggeligt. Der er desværre et par passager med gadestøj – det skal jeg nok have lært af til næste gang, lover jeg.

Rigtig dejlig lørdag til dig, kram Dorte

……………..

Følg også via Youtube, Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

madplan

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.