0
Bolig inspiration Nyt badeværelse

Rundtur i vores nye badeværelse

I dag får du et kig til vores spritnye badeværelse, som vi er lige ved at være helt færdige med. Badeværelset er et minimalistisk, lyst og meget nordisk indrettet rum, som på alle måder virkelig har indfriet vores drømme.

Endelig, endelig er det blevet tid til at vise det nye badeværelse frem. I er mange, der har spurgt til det, og jeg har i et stykke tid nu haft lyst til at dele det med jer, men et par detaljer har vi måttet vente på. Inden jeg fortsætter vil jeg lige fortælle kort, hvorfor jeg skriver at indlægget indeholder reklame. Badeværelset er selvbetalt og vi har endda gravet dybt i egne lommer for at indfri vores drømme, så reklamen består i, at vi har takket ja tak til en rabataftale hos Dansani og fået sponsoreret enkelte valgfri produkter fra VVS-mester. De enkelte produktvalg og selve indretningen kommer jeg nærmere ind på senere hen.

Det er efterhånden et par måneder siden, vi tog det nye badeværelse i brug, dog har vi haft, og mangler stadig enkelte, afsluttende detaljer. Et dørtrin, en lille vægreperation, dørhåndtag og en liste. Småting, men dog hængepartier. Alligevel  viser jeg nu resultatet frem, og jeg gætter på, at du ikke tænker over de små mangler, vel?

Til at starte med, da vi tog rummet i brug, havde jeg slet ikke lyst til at vise det frem, simpelthen fordi lysten til lige at nyde det i hemmelighed tog over. Det lyder sikkert fjollet, men der har været så meget nysgerrighed og interesse omkring projektet, at jeg pludselig blev ramt af et behov for at have det for mig selv – bare lige lidt. NU skal du dog se det, og jeg kan heldigvis meddele, at det er blevet præcis, som vi ønskede og på alle måder har indfriet vores drømme. Både visuelt og livet i rummet, som vi ønskede – halleluja!

Jeg er især begejstret for lyset i rummet, at vi har fået udnyttet skunken på en elegant måde og for skydedøren. Den løsning har faktisk foræret os op mod 1,5 meters frirum, hvilket vi i den grad værdsætter. Den store bruseniche står også højt oppe på listen over gode beslutninger!

På lørdag deler jeg på min Youtube-kanal en video, hvor jeg viser badeværelset frem, og planen er her på bloggen at dele nogle mere konkrete indblik i selve arbejdsprocessen; hvad fungerede godt, hvad overraskede, hvilke produkter har vi brugt osv. Kig derfor forbi på lørdag enten her på bloggen eller på Youtube.

Nu suser jeg ud af døren med computeren under armen og strikketøjet i nettet. Jeg har en lang dag i vente med hovedbestyrelsesmøde hos DJ, fordi Lisbeth er ude at rejse – wish me luck! Klem fra Dorte 

……………..

Følg også via Youtube, Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

Du kunne også være interesseret i

4 Kommentarer

 • Reply
  SofieW
  18. januar 2018 kl 12:34

  Hvor er det bare pænt og indbydende og lækkert! Tillykke med det!

  • Reply
   Dorte Bak
   23. januar 2018 kl 8:31

   TAK tak tak Sofie. Vi er lykkelige 🙂

 • Reply
  inthesandboxCamilla
  20. januar 2018 kl 21:19

  Det er virkelig flot og enkelt – stilrent. Nu ved jeg godt, at i har fået noget sponsoreret, men hvad koster en renovering som jeres ? Overvejer, men har hørt uhyggelige priser som 200.000 for basic basic.

  • Reply
   Dorte Bak
   20. januar 2018 kl 21:31

   Hej Camilla.
   Det er meget lidt vi har fået sponsoreret, og vores renovering ligger mellem 150-200, så jo, der ligger virkelig nogle udgifter gemt i det skidt. Der er arbejdstimer og “skjulte udgifter”. Man har fat i stort set alle faggrupper lige fra tømrer, VVS, murer, elektriker osv, og det gør bare projektet dyrt. Selv hvis man køber fliser og møbler billigt ind kan man jo ikke lave om på det arbejde, som rummet kræver – med mindre, man selv kan udfører noget af det 🙂

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.