0
Løst og fast

Småt & Godt

Åh altså, der er så mange små fine ting, jeg værdsætter for tiden, og mens tiden flyver afsted får jeg slet ikke stoppet op og dvælet ved dem. I går fik jeg taget ordentligt hul på min nye kalender for 2018 (reklamelink), og det var en fornøjelse på flere niveauer – dels glæden ved at skabe sig et overblik igen, men også den del med at lave madplan, som jeg kickstartede med en bladren gennem en god håndfuld af mine yndlings-kogebøger, nye som gamle.

Ugen vi i dag tager hul på bliver endnu en travl én til samlingen. Jeg har adskillige møder ude af huset, en pæn håndfuld kunder og samtidig en privat to-do-liste, jeg gerne vil hakke af på. 

I collagen øverst er et par glæder fra den seneste tid:

 • Nørdetid og hygge med god planlægning
 • Min hjemmestrikkede pastelfarvede drøm, som jeg bor mere eller mindre permanent i – godt jeg var stædig og fik den færdig!
 • Friske blomster – gør mig altid glad, men hey; det gør mig vist slet ikke unik!
 • Min yndlingsmorgenmad disse dage er en lyserød overnight oat, som jeg delte opskriften på her. Det er SÅ nemt at lave og smager vanvittig godt!
 • En af de nyere kogebogsglæder, som jeg bladrer en del igennem for tiden er Camillas Vidunderlige Vafler (reklamelink). Den har ikke kun de usunde varianter, derimod mange gode bud på sunde vafler også…
 • Nyeste (lidt slørede) billede af vores Esther, som vi tager imod om bare 3 uger – kan næsten ikke vente længere, og i øvrigt en STOR tak for alle jeres mega gode råd. Alle er læst og tænkt over, mange ført til protokols også!

Nu er der blot tilbage at sige tak for lån af din sparsomme tid – og god mandag, klem fra Dorte 

……………..

Følg også via Youtube, Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

Du kunne også være interesseret i

6 Kommentarer

 • Reply
  Camilla
  22. januar 2018 kl 10:22

  Hvor er Esther altså bare skøn! Min mor har sit eget lille hundeopdræt, og jeg er lige forelsket hver gang, der er kommet nye hvalpe til verden (:

  • Reply
   Dorte Bak
   23. januar 2018 kl 8:23

   Jahhh hun er super sød – vi glæder os virkelig også bare! Jeg ved ikke, om jeg ville kunne holde ud at sige farvel til alle de små totter, men omvendt kan jeg virkelig godt lide ideen om at lade hunden få hvalpe et par gange – er det ikke hårdt?

 • Reply
  Gunhild
  22. januar 2018 kl 20:00

  Hvor fin trøjen – og lilla er jo årets farve. Win win?

  • Reply
   Dorte Bak
   23. januar 2018 kl 8:21

   Ja det er rigtigt – det anede jeg godt nok ikke, men hey! 😉

 • Reply
  Signe
  24. januar 2018 kl 21:38

  Nøj, hvor er Esther altså bare sød <3
  Jeg kunne godt tænke mig at prøve at have hvalpe på et tidspunkt, men er ikke helt sikker på, at jeg vil kunne sige farvel til dem.

  • Reply
   Dorte Bak
   25. januar 2018 kl 13:09

   SÅ sød, kan næsten heller ikke vente længere og føler virkelig, vi går glip af noget hver dag, vi ikke har hende – hun vokser jo simpelthen så hurtigt <3

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.