Udgivet i 2 kommentarer

De ting, jeg lige står og mangler i mit hjem

links

I et hjem, hvor alt for så vidt er i skønneste orden, er der visse ting, der lige kunne danne den sidste famøse prik over i’et. Her er de ting, jeg drømmer om at indkøbe for at trylle lidt med mit ellers fine hjem.

Det er et spørgsmål om dage før jeg kan vise dig det nye badeværelse og mens vi går og finjusterer de små mangler og detaljer, er vi allerede rykket videre til det næste projekt, nemlig soveværelset, som bestemt også trængte til en kærlig hånd. Der går nok lidt tid endnu, før jeg kan vise dig soveværelset, men det skal nok komme.

Jeg tømte forleden dag hovedet for ting, jeg går og drømmer om. Det er ikke fordi vi skal ud og købe alt det viste (vi trænger ærligt talt til at spare lidt op efter projekt badeværelse), men nogle gange giver det ro og overblik at nedfælde drømmene – og dem har man jo, selv når kontoen siger nej.

 1. Magasinholder fra Foxy Potato* – ønsker mig den mere og mere
 2. Sofaer i lyserød velour fra Coop.dk*. Ønsker mig 2 stk. og eftersom de prismæssigt er overkommelige, ville det være realistisk at indfri drømmen på et tidspunkt. Er der mon nogle af jer læsere, som har erfaring med deres møblers kvalitet?
 3. Ja, måske bare en lille ting, men store, pæne krukker er aldrig ikke nødvendigt og disse rustikke krukker* ville klæde min stue
 4. Med 2 sofaer ville en kæmpe siddepuf i velour fra Ellos* være perfekt som den sidste siddeplads i døråbningen til stuen
 5. Pude fra Ferm Living*
 6. Pude i lækre brændte farver fra Ellos Home*
 7. Grafisk plettet pyntepude fra Ellos Home*
 8. Karryfarvet pude fra Ferm Living*
 9. Sengelamper fra Ellos*
 10. Lavendelfarvet blødt tæppe til soveværelset*
 11. Bænk i træ til soveværelset*
 12. Røgfarvede glaslamper fra Normann Copenhagen*
 13. Råt plankebord, dette er fra Kærbygaard, som jeg længe har holdt øje med
 14. Tremmebænk fra Ellos*
 15. Hvide skastole fra Ellos*

Er din liste af materielle drømme mon lige så lang og dyr som min? ♥

2 tanker om “De ting, jeg lige står og mangler i mit hjem

 1. Er vild med de fine pudder fra Firm – dem står jeg også lige at mangler kan jeg pludselig mærke !
  http://www.majaharder.com I https://www.bloglovin.com/blogs/maja-harder-18257183

  1. Det er noget værre noget med de der ting man lige mangler ??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.