Udgivet i Skriv en kommentar

Vores rejser i 2017

Her er endnu et tilbageblik på 2017, hvor jeg samler årets rejseerfaringer og tips – der var ikke så få sidste år faktisk, vi var særdeles heldige på den konto faktisk! Her fortæller jeg om Hong Kong, Dubai, Berlin og de små ture in between.

Der var 2 større ferier for os i 2017; vinterferien i Dubai og efterårsferien i Hong Kong. Det er ikke hvert år vi er så ekstravagante, men begge ferier blev planlagt ud fra nogle meget attraktive flykampagner, og begge ferier gjorde vældig stort indtryk på os alle 4. Jeg vil sige at både Dubai og Hong Kong kalder på nye besøg, hvilket jeg ikke havde kalkuleret med – eller jo, med Hong Kong, men egentlig ikke med Dubai.

Foruden de 2 ferier var der en dejlig sommerferie i Berlin og en kæresteweekend i Malmø og på Falsled Kro. Jeg fik i øvrigt delt min kæmpe guide til ferie i Singapore med børn samt vores opskrift til en god byferie med børn. Herunder samler jeg de foreløbige indlæg, jeg har delt omkring Dubai, Hong Kong og Berlin, men der kommer sikkert nye til i 2018, fordi jeg har ikke tømt listen af anbefalinger og minder endnu.

Dubai

Hong kong

Berlin

Vi går og overvejer, om vi skal holde sommerferie i Berlin igen. Det fungerede simpelthen så godt og vi elsker byen, men vi var også heldige med super solskinsvejr, og det er bestemt ikke en selvfølge, så tanken om en ferie i det sydligere Europa trækker også lidt.

Hvilke rejseplaner har vi så i 2018? Ingen faktisk, hvilket er ret uvant og lidt angstprovokerende, men for en gangs skyld har jeg ikke noget planlagt og vinterferien kommer til at blive brugt herhjemme – vi får nemlig en lille hundehvalp (se den her), som skal lære at bo hos os der. Det er jo heller ikke nogen ringe ferieplan, hvis du spørger mig! Har du lagt ferieplaner i 2018 endnu mon? Klem fra Dorte 

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.