0
Hund

5 dage som hundeejer

5 dage er der gået siden vi fik hund på matriklen, og her afslører jeg, om vi er gået bagom dansen og hvilke elementer, der er hårdest.

Ingen tvivl om, at moren var klar til at sige farvel. Faktisk bemærkede hun ikke engang, at hendes hvalpe forsvandt 1 efter 1. Tænk, hvis vi havde det på samme måde med vores børn. Vores Esther var derimod lidt trykket ved situationen, da vi kørte mod København uden hendes søskende. Hun græd lidt på køreturen, men ikke mere end at jeg kunne nulre hende til ro undervejs, og hun virkede fra starten super tryg ved os.

Vi kører nu på 5. døgn med hundehvalp, og det er gået helt fint indtil videre. Jeg føler mig bundet på en lidt træls måde, men tror på, at det nok skal blive både sjovere og nemmere snart. En ting er sikker: Jeg er dårlig til at befinde mig i uvante rammer, og utrygheden over ikke at kende tidshorisonten for hvornår vi elsker hende og hvornår hun også kan være bare lidt alene, påvirker mig. Faktisk minder det ret meget om min barsel!

Referencen til barselslivet er da også til at få øje på. For eksempel findes der ingen garantier for at få en hverken fuld eller god nattesøvn, og jeg sover for nemheds skyld i fuld mundering til når pligten kalder midt om natten. Fuld mundering betyder så uldsokker, pybukser og sweatshirt!

I skrivende stund håber og beder jeg til en sovende hvalp i nat. Sidste nat var hun bare frisk og på dupperne og jeg gik i haven med hende 3 gange, hvor hun signalerede at hun gerne ville lege. I virkeligheden burde jeg vel have brugt 20 minutter på det, men det gør man jo ikke midt om natten vel?! Når det er sagt, så er hun en god og nem hvalp, som har fint styr på at tisse i haven, og den slags tæller sgu en del, synes jeg. 

I skal have mange tak for den store interesse. Jeres nysgerrighed og god råd bliver virkelig taget imod med kyshånd. Jeg håber, der lige bliver krydset fingre for mig og nattesøvnen i nat

……………..

Følg også via Youtube, Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

Du kunne også være interesseret i

2 Kommentarer

 • Reply
  Helle Dreier
  15. februar 2018 kl 19:21

  Hun er simpelthen bare for sød ?

 • Reply
  Nina W.
  16. februar 2018 kl 9:06

  Hvor er hun bare lækker. 🙂

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.