Kedelig vinterferie kalder på genopfindelser

babydukke ægte look Asi

Vi ved det alle; når børn keder sig, er de ikke bare møg irriterende, derimod udvikler de deres kreative tankegang og lærer noget om at hvile mere i sig selv. Her får du et lille indblik i bagsiden af medaljen ved at holde vinterferie med sin nye hundehvalp.

Det kan godt være, vi er drøn heldige at have fået hund, men sådan en lille størrelse stjæler nu engang mors tid og binder os samtidig til hjemmet, så pigerne har et par gange i løbet af vinterferien klaget lidt over, at de kedede sig. At spille spil, få ekstra I-pad tid og lege med hund er jo ok i et vist omfang, men ønsket om at komme ud og opleve lidt, fyldte altså også noget i retorikken sidste uge.

Personligt mener jeg jo, at det er sundt og godt for børnene at have fri uden en masse planer. Det at kede sig lærer man også en masse af, og jeg tænker jævnligt på, hvor lidt mine børn har kedsomheden inde på livet i forhold til, hvad jeg selv havde som barn.

I løbet af ugen opstod der da også gode lege for pigerne, både ved at tage alt Lego Friends frem på gulvet og med dukkeleg. De har det seneste halve år taget dukkeleg til et nyt niveau, og kan virkelig få meget tid til at gå med det. Med deres nye babydukker her, som ser så ægte ud, får de endda lagt mange flere følelser i rollelegen, hvilket er super fint at være vidne til.

babydukke ægte look Asibabydukke ægte look Asibabydukke ægte look Asibabydukke ægte look Asibabydukke ægte look Asi

Pigerne fylder 8 år til maj, og jeg er bare så glad for at de stadig får så meget ud af at lege med dukker. Dukkerne, som vi har fået sponsoreret, er fra spanske Así og de er samme størrelse som en lille nyfødt. Vi har derfor købt new born bleer til dem, så pigerne kan pusle dem også, og de er gået all in med pusletaske, senge og tøjskift. Pigerne fik en masse dukketøj af nissen, som var hjemmelavet og vintage, så det gør jo legen lidt mere fin endda.

Dukkerne er ufatteligt smukt udført med meget livagtige features, og så findes de i mange udseender og farver. Pigernes er en Leonora babydukke (reklamelink), men du må ikke snyde dig selv fra at se hele udvalget af både drenge og pige-babydukker (reklamelink), som altså spænder bredt over etnicitet og køn. En fantastisk gaveide både til små og store piger.

Kan man sammenligne babyer med hunde? I hvert fald er jeg sådan lidt blevet sendt på barsel med hundebassen, som disse dage undervises i god adfærd og at være alene hjemme. Det er hård kost for både hund og mor kan jeg fortælle 

……………..

Følg også via Youtube, Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

madplan
Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.