Udgivet i Skriv en kommentar

Der er noget om snakken…

Husker du indlægget fra i efteråret, hvor jeg fortalte, at jeg ikke er vild med at komme ud i naturen? Her får du så en opfølgning på, hvordan jeg forestiller mig at kombinere mit behov for kaffe og restaurantbesøg med resten af familiens behov for sjov, natur og lignende. 

Kender du det, at nogle ting bare er så klassiske, at de gør en glad, selvom de i virkeligheden er en smule (eller meget) kitch? Sådan har jeg det altså med Bakken. Det er jo en old gammel institution, som mest af alt bringer tankerne tilbage på gamle danske filmskatte og knap så meget på nutidig kvalitet og velvære. Ikke desto mindre, så bliver man altså bare glad af en tur på Bakken, og der er så mange sekundære følelser knyttet op på det sted, som vel bunder i alt andet end lige præcis nutidighed? Bakken åbner den 23. marts, og her på Amager bliver vi opmærksomme på åbningsdagen ved lyden af de lokale motorcykelklubber, der gasser op i cortège på Amagerbrogade. Så ved man bare foråret er nær, og man får straks lyst til at en stor gammeldaws isvaffel, og rigtig gerne fra en af de mange gode restauranter i nordsjælland, alene af den grund, at man så kan køre lidt ud af byen, ha ha!

Læs her, hvorfor jeg ikke er vild med at komme ud i naturen

Som nyudklækket hundefamilie har vi naturligvis mange ønsker for, hvad vi skal kunne. Vi vil i hvert fald gerne tage på nogle ture i weekenderne, hvor vi kan blive luftet lidt, træne hunden og samtidig skabe nogle gode oplevelser for børnene. For os, bosat på Amager,  vil det være naturligt at bruge Amager Strandpark og Dragør som udflugtssted, ligesom Amager Fælled ligger lige til højrebenet. Ind imellem kan min mand dog godt lide at køre nordpå, hvor Dyrehaven altid trækker, og når Bakken åbner i marts måned, så kan man jo snildt lave en smidig kombi for at dække alles behov. På Bakken findes et utal af de mange spisesteder i københavn, hvor jeg i hvert fald forestiller mig, at man kan tillade sig at have hunden med sig, og der er samtidig sjovt for ungerne at gå rundt, så jeg går (måske naivt?) og forestiller mig, at vi skal gøre en tur ud af det, når den første forårssol titter frem. Er der mon et af spisestederne på Bakken, som er din foretrukne restaurant i Klampenborg eller i hvert fald i det nordsjællandske? Jeg synes ofte, der er mange, der ender med en børnevenlig restaurant i København med stegt flæsk, men det har nu heller aldrig været en dum ting trods alt. Min børn elsker det i hvert fald.

Som du kan forstå, skal man som nyudklækket hundeejer pludselig undersøge en ny verden. I forbindelse med at jeg skulle skrive indlægget her, klikkede jeg rundt på Bakkens hjemmeside, og jeg fik helt lyst til at booke pigernes fødselsdag som en picnicpakke, der blot er en af de mange pakketilbud Bakken har. Der er selvfølgelig noget usikkert over det med vejret, men det lyder mega hyggeligt (og nemt). Et andet arrangement, som jeg bed mærke i, var deres Matador-arrangement, som foregår i Korsbæk-kulissen. Nu har jeg aldrig selv været den store Matador-fan, men det ved jeg mange andre er, og hvis man nu elsker Matador, er det da ret sjovt, hva?!

Er der mon nogle af jer, som har erfaring med deres arrangementer? Del gerne i så fald 

……………..

Følg også via Youtube, Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.