Blonder på afveje

Er blondekjolen kun festlige damer forundt, eller synes du, jeg slipper afsted med denne kombi af festlige blonder på en helt igennem almindelig arbejdsdag?

Du husker måske godt min begejstring for Erdem x H&M tilbage i efteråret? Blondekjolen her var en af de ting, jeg købte fra kollektionen, og den var altså ikke helt billig. Mest har den bare hængt i skabet siden, fordi jeg kun har fundet 1 enkelt anledning til at bruge den. Den føles lidt for fin til hverdagen. Men det er noget pjat, fordi den skal jo bare sættes sammen med noget andet end stiletter for at blive mere hverdagsvenlig, så her har jeg således arbejdet mig igennem fredag, sidste frisør-arbejdsdag inden vinterferien, iført slidte jeans, loafers i blomsterprint med lænke og blondekjolen. Det var ikke skidt overhovedet, og sættet får vist lov at blive gentaget på et tidspunkt snart igen. 

Jeg ved, nogen vil spørge, så her kommer jeg det i forkøbet. Sko og kjole er fra H&M, jeans er gamle og fås ikke længere.

Noget af rodet i hylderne bagved hænger i øvrigt sammen med den næste udfordring i serien “få styr på dit hjem”. Det følger der snart mere info om, men lad mig i hvert fald sige, at jeg har besluttet ikke nødvendigvis at følge en kalendermåned fremover. Det er begyndt at føles demotiverende for mig med de slaviske planer, hvorimod motivationen til at fortsætte detoxen absolut er der. Jeg ved ikke med jer andre, om I stadig er med på vognen? 

……………..

Følg også via Youtube, Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

madplan

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.