Udgivet i 6 kommentarer

DIY fastelavnskostumer til børn

Her er inspiration, materialeliste og video til dig, som vil lave et hjemmelavet fastelavnskostume til dine børn. Vi har lavet popcorn i bæger og pasta med kødboller til stor begejstring for mange.

Vi er tidligt ude i år, så pigerne har allerede været til deres første fastelavnsfest med de hjemmelavede fastelavnskostumer. Allerede sidste år var jeg kommet til at love den ene en udklædning som pasta med kødboller, og heldigvis havde hun ikke glemt det. Først panikkede jeg, men så glædede jeg mig, og jeg tilstår gerne, at jeg har elsket at lave de her fine kostumer til dem. Om jeg gør det igen til næste år, er uvist, men lad os nu også bare nyde dette års kreationer uden så mange spekulationer, ikke?!

Materialer til pastaudklædning

Bobleplastik
Pap
Tape
Akrylmaling (Brun, hvid, rød og evt. blå til mønster på tallerken)
Limpistol
Gaffatape
Plastikbestik
Garn, der ligner pasta

Hårbøjle

Materialer til popcornudklædning

Bobleplastik
Papkasse
Tape
Akrylmaling (rød, hvid, elfenben og brun)
Popcorn
Hårbøjle
Bomuldsbånd til seler

Hvis du vil se nærmere på, hvordan vi lavede kostumerne, så har vi lavet en video, der forhåbentlig kan hjælpe dig videre med det kreative projekt. Den kan du se her:

Nu lukker jeg ned og smutter på børnefri weekenddate med min mand. Han er så sød ved mig, og fordi jeg fylder 40 synes han jeg fortjener en overnatning i byen med dinner and candle light. Hurra for det og god weekend til dig også 

……………..

Følg også via Youtube, Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

6 tanker om “DIY fastelavnskostumer til børn

 1. Sikke nogle seje kostumer!! Hatten af for dig 🙂

  1. Jamen jeg takker – de var langt nemmere at lave end de udstråler dog 🙂

 2. Hej, hvor er det fint. Jeg kan ikke se, hvordan du laver popcornene. Er det det der bobleplastik, man bruger, når man pakker ting ind, der kan gå i stykker, som du maler med hvid og brun? Vh. Mettw

  1. Tak Mette og ja, det er præcis bobleplastik, som bare males med akrylmaling fra hobbyforretningen – rigtig god fornøjelse 🙂

 3. Hej 🙂 hvad måler siderne på popcorn bægeret. Både bredde og længde.. ?? Skal lave den nu her og er i tvivl hvor store de skal være ?
  Min pige er 5 år.,

  1. Hej Michelle. Beklager jeg ikke fangede din besked i tide, håber du fandt en løsning alligevel. Jeg kender desværre ikke målene, da kostumet ikke eksisterer længere – det var bare en gammel papkasse, som blev transformeret 🙂 Kh Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.