DIY fastelavnskostumer til børn som popcorn og pasta med kødboller
Børn DIY

DIY fastelavnskostumer til børn

Her er inspiration, materialeliste og video til dig, som vil lave et hjemmelavet fastelavnskostume til dine børn. Vi har lavet popcorn i bæger og pasta med kødboller til stor begejstring for mange.

Vi er tidligt ude i år, så pigerne har allerede været til deres første fastelavnsfest med de hjemmelavede fastelavnskostumer. Allerede sidste år var jeg kommet til at love den ene en udklædning som pasta med kødboller, og heldigvis havde hun ikke glemt det. Først panikkede jeg, men så glædede jeg mig, og jeg tilstår gerne, at jeg har elsket at lave de her fine kostumer til dem. Om jeg gør det igen til næste år, er uvist, men lad os nu også bare nyde dette års kreationer uden så mange spekulationer, ikke?!

Materialer til pastaudklædning

Bobleplastik
Pap
Tape
Akrylmaling (Brun, hvid, rød og evt. blå til mønster på tallerken)
Limpistol
Gaffatape
Plastikbestik
Garn, der ligner pasta

Hårbøjle

Materialer til popcornudklædning

Bobleplastik
Papkasse
Tape
Akrylmaling (rød, hvid, elfenben og brun)
Popcorn
Hårbøjle
Bomuldsbånd til seler

Hvis du vil se nærmere på, hvordan vi lavede kostumerne, så har vi lavet en video, der forhåbentlig kan hjælpe dig videre med det kreative projekt. Den kan du se her:

Nu lukker jeg ned og smutter på børnefri weekenddate med min mand. Han er så sød ved mig, og fordi jeg fylder 40 synes han jeg fortjener en overnatning i byen med dinner and candle light. Hurra for det og god weekend til dig også 

……………..

Følg også via Youtube, Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 • Reply
  Lil Johansen
  februar 16, 2018 at 08:33

  Sikke nogle seje kostumer!! Hatten af for dig 🙂

  • Reply
   Dorte Bak
   februar 16, 2018 at 10:48

   Jamen jeg takker – de var langt nemmere at lave end de udstråler dog 🙂

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: