Fakta om produkterne i vores nye badeværelse

Her slutter jeg ringen med et sidste grundigt indlæg om vores nye badeværelse. Jeg fortæller her om de enkelte ting, vi valgte at købe, og nogle af overvejelserne bag vores valg. Jeg håber, du har fundet inspiration og nytte i mine beretninger om processen, og du må altid gerne spørge, hvis du vil vide noget om vores proces.

(Reklame: Vi har fået sponsoreret nogle produkter af VVS Mester og modtaget en rabat hos Dansani)

God fredag formiddag, eller hvad klokken efterhånden er blevet i din lejr. Her har vi haft en lidt uskøn start på dagen efter en nat i falsh backens tegn med et ørebarn, der holdt os vågne med gråd. Stakkel! Nuvel, vi overlever skam, og det er i øvrigt slet ikke det, indlægget her skal handle om. Det skal handle om vores nye badeværelse og alle de spørgsmål, jeg bliver stillet. Lige på og hårdt, så følger her en FAQ og har jeg overset en detalje, som du synes jeg burde have nævnt, så hold dig endelig ikke tilbage med spørgsmålene.

Flisevalg til badeværelset

Vi har valgt at opsætte relativt store fliser i rummet og i 2 farver, som lægger sig meget naturligt op ad hinanden. Begge fliser er 60 x 60 cm og har en mat overflade. På gulvet har vi brugt Cemento Emil, købt i XL Byg og på væggene i bruseren Odin Pearl, købt i Mosaikhjørnet. Jeg synes, de større fliser hjælper til skabe ro i rummet og samtidig understrege åbenheden og de kvadratmeter, vi har til rådighed. Det var jo et specifikt ønske, at vi fik følelsen af et stort badeværelse.

Stor bruseniche

Fordi vi ønskede følelsen af et stort rum valgte vi også at gøre brusenichen ekstra stor. Vi har købt en stor brusevæg  i glas fra Dansani, som måler 120 cm i bredden, og den har vi placeret 1 meter fra bagvæggen, sådan at der er god plads bag den. Den helst store luksusfølelse oplever vi ved at have installeret et stort rainshower og håndholdt bruser er fra Grohe, (sponsoreret af VVS Mester) og et 120 cm bredt Unidrain, som flugter med fugerne fra fliserne. Jeg kan godt lide, når linjerne følges ad!

Inde i brusenichen har vi fået mureren til at lave en indbygget hylde til et par shampooflasker, skrabere og lignende og de øvrige produkter placerer vi på en cementbakke i vindueskarmen, hvor vi også nemt kan nå dem undervejs. Den lækre svaber, som hænger på brusevæggen, er også fra Dansani, og den er vildt god og samtidig smart, fordi den lige kan hænge der.

Indretningen i badeværelset

Knagerækken er en ubehandlet trærække fra Trævarefabrikkernes Udsalg, spejlet er købt i Bolia mens cementbakkerne til produkter er underpotter fra Rema1000, som selvfølgelig var en spotvare. Denne bakke fra Meraki (Reklamelink) er heldigvis et godt bud på et alternativ, hvis du leder efter noget i samme stil.

Over spejet ved vasken har vi valgt at opsætte en lampe, selvom det egentlig ikke var nødvendigt eftersom vi har nogle super gode spots i loftet, som fordeler sig jævnt i rummet og kan justeres i lysstyrke. Der er nu bare noget rigtigt ved at have belysning ved spejlet og vi har valgt en smuk lampe fra Vipp (reklamelink).

Toilettet er væghængt og fra Duravit (sponsoreret af VVS Mester)

Valg af møbler til badeværelset

Da vi startede ud med planlægningen, var vi helt skråsikre på, at vi skulle i Ikea og købe møblerne. Der er et stort prishop fra Ikea til alle øvrige leverandører, og vi ville gerne spare, der hvor det var muligt. Da vi havde været en tur forbi deres udstilling blev vi dog meget i tvivl, fordi i modsætning til deres køkkener, som vi er meget tilfreds med, så fandt vi slet ikke det vi ønskede i Ikea. Det er derfor endt ud med, at vi har brugt en del mere på møbler, end vi havde troet, og til trods for en god rabat hos Dansani, så koster kvalitet af den kaliber altså bare mere end Ikea. Ikke desto mindre er vi mere end glade for beslutningen og møblerne hænger skulpturelt og tilfredsstillende og smiler til os, hvilket man kun kan værdsætte. Selve serien fra Dansani hedder Calidris, og hvis du vil se indretningen i skufferne, så husk at se denne youtube-video, hvor jeg viser badeværelset frem.

Især vasken er jeg tilfreds med rent visuelt. Den er let og elegant og jeg er fjollet med hvid-i-hvid-udtrykket! Materialet er Dansanis pendant til Corian og hvis der er en forskel, så kan jeg i hvert fald ikke påpege den. Vi har fået samme materiale udformet til vores vindueskarm og til at danne bordtop ovre under skråvæggen, hvor vi også har fået skuffer.

Armaturet ved håndvasken er et Grohe Essence.

Følg hele processen fra overvejelser, før-billeder og til nu med det endelige resultat. Du finder alle relevante indlæg her

Se nu er vi der, hvor jeg føler, at jeg har huset at nævne alt, men hvis dit øje fanger noget, som jeg ikke fik nævnt, så spørg endelig nede i kommentarfeltet. Jeg hører da også gerne fra dig, hvad du egentlig synes om vores færdige resultat? Med ønsket om en hjertelig og rar fredag til dig og dine – Dorte 

……………..

Følg også via Youtube, Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

Follow:
Share:

5 Comments

 1. Nina W.
  2. februar 2018 / 14:47

  Det er bare så flot. Meget enkelt og roligt. Skønt rum. 🙂

  • 2. februar 2018 / 18:17

   Tak Nina – det er netop roen her jeg også elsker over alt andet – et helle!

 2. 10. april 2019 / 8:08

  Dorte, your bathroom looks amazing! love every detail.

  kind regards,

  Stephanie

  • Dorte Bak
   Forfatter
   10. april 2019 / 11:29

   Hi Steph! Long time no “see” – Thanks a lot – this room really is on our list over favourite places in our house. It’s so inspiring to me to find out that maybe there is a hidden minimalist deep inside me, ha ha 🙂 Love from Dorte and enjoy the day!

 3. 10. april 2019 / 8:12

  you created a wonderful bathroom, love every detail, good job!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.