0
Dame-halløj

Mine ønsker til min 40 års fødselsdag 

Jeg har ikke lagt skjul på, at jeg denne måned runder et af de skarpe hjørner. Jeg fylder 40 den 20. februar og alle rykker mig for mine fødselsdagsønsker. Så her er de altså, små som store…

(Alle reklamelinks er markeret med *)

Man kan vel næsten sige at hele måneden er en lang fejring af min fødselsdag. I hvert fald startede vi jo med denne rare weekend, og ugen efter ankom Esther, den lille hvalp, som disse dage beriger os med fluffy hengivenhed. Om et par uger har jeg inviteret hele familien til fødselsdagsbrunch, og jeg går allerede og tænker over, hvad jeg skal lave og servere på dagen. Så meget, at jeg helt glemmer at lave ønskeseddel til dem, som flere gange har spurgt, pinligt! Nuvel det er jo svært at ønske sig noget, når man synes, man har alt, og desuden har jeg en regel for mig selv; at jeg kun skriver på ønskesedlen, hvad jeg ikke ville få prioriteret at forkæle mig selv med. Med få undtagelser fra collagen, så holder det mantra altså næsten stik:

 1. Sæt fra Baum und Pferfgarden bestående af denne helt igennem fantastiske top
 2. … og disse blomstrede bukser 
 3. Jaderulle med dermaruller fra Det Grønne Univers (10% rabat frem til 28. februar BTW)
 4. *Stor gulvvase fra Menu i røgfarvet glas
 5. Bukser fra Monki
 6. Rygsæk fra Mismo
 7. Kæresteweekend på *Les Manon Suites
 8. *Towel Ladder i hvid med lys eg fra Menu
 9. Store grønne planter til indenfor, den viste er vist en Kentiapalme fra Ikea, men jeg ønsker mig også en bananpalme, en stor violinfigen eller en kæmpe Monstera
 10. Lampe fra Bolia
 11. Ansigtspleje fra Ecooking, som fås hos *Nicehair eller Det Grønne Univers (10% til og med den 28. februar 2018)
 12. *Denne cardigan fra Baum und Pferdgarden
 13. *Georg Jensens moonlight grape ring

Jeg ønsker mig derudover et hotelophold med hver af mine børn i Kbh, gerne på *SP 34 Hotel, mere ydmygt et scrabble spil og så en god kvalitets-foodprocessor, som ikke brænder sammen af dadler, dej og grøntsager. Måske du kan pege mig i retning af en god model?

Altså nu synes jeg jo virkelig, at alle de viste ting er fantastiske, men skal jeg endelig fremhæve noget, så har jeg ønsket mig den ring i flere år, ligesom jeg virkelig har brug for en rygsæk til alle de der computerdage på farten 

……………..

Følg også via Youtube, Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

Du kunne også være interesseret i

5 Kommentarer

 • Reply
  Camilla
  13. februar 2018 kl 9:53

  Jeg købte en jaderulle da jeg boede i Hong Kong for nu 3 år siden, og det er muligvis et af mine bedste skønhedskøb nogensinde! Kunne dog godt tænke mig at høre mere om den ovenfor med dermarullen, hvis du ender med at få den. Den ser ret spændende ud (:

  • Reply
   Dorte Bak
   13. februar 2018 kl 10:34

   Nej hvor godt at høre – jeg håber, også at jeg får den og om ikke andet kan det være, jeg køber den selv 🙂

 • Reply
  kliniklyspunkt. Catrine Saramarie Marcussen
  13. februar 2018 kl 12:20

  Jeg sælger jaderuller i min klinik og folk vender også glade tilbage. De oplever kun at skulle bruge meget få dråber af den skønne olie jeg sælger med og deres hud stråler og er gennemskuet på en helt ny måde. Så det er ?
  Kh Catrine Saramarie Marcussen

 • Reply
  kliniklyspunkt
  13. februar 2018 kl 12:21

  Gennemskuet er nok ikkelige ordet….. gennemiltet ville jeg skrive (og nu foreslog stavekontrol “gennemtæret” ???)

  • Reply
   Dorte Bak
   13. februar 2018 kl 17:16

   ??? jamen altså den pokkers ordbog hva?!

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.