0
Livet med børn

Vinterferie i en lækker dame-bil

En af mine meget populære opslag handler faktisk om vores bil. Ikke fordi jeg tror, I interesserer jer for den bil, jeg kører i, men nok fordi bilen var utæt og det var en sjov historie. Her fortæller jeg lidt om, hvad bilen betyder for os i dagligdagen, og hvorfor vi netop kører i denne bil, selvom vi nok i virkeligheden drømmer mere om at køre i den røde lækkerhed, jeg har testkørt denne uge.

Husker du mon de instastories, som jeg delte i vores sommerferie, hvor vi kørte til Berlin i en utæt bil? Historien har i hvert fald ramt mange, og jeg får jævnligt kommentarer om, hvor sjovt det var at følge med. Jeg har delt den igen på Instagram i dag, så smut forbi og få et billigt grin. Det skal siges, at selvom jeg mobber både mand og bil i videoerne, så er vi faktisk rigtig glade for vores lille bil. Den får ikke point for at være sexet eller specielt autonom, men den passer til vores behov og vores hverdag, som ikke kræver en masse bilkørsel. For os betyder en bil i indkørslen, at vi kan besøge familie og venner udenfor København, at vi kan handle stort ind og få logistikken til at hænge sammen, når pigerne for eksempel skal til svømning og lignende ting. Det behøver man ikke en super fancy bil til.

Når det er sagt, så taler vi ofte om, at man jo ikke ligefrem høster street credit i vores lille Space Star. Kørekomforten er helt klart ikke til lange ture som den vi tog til Berlin i sommers, hvor den larmer og ligger hårdt på asfalten. Samtidig tog jeg mig selv i at føle mig mindre tryg i den, end jeg har gjort i vores tidligere og større biler. Med børn på bagsædet tænker man trods alt over, om bilen skralder sammen i et sammenstød, eller om den slipper med buler og skrammer. Hvis jeg selv bestemte uden hensyntagen til fornuft og økonomi, så kørte jeg i en lækrere bil. Jeg savner glæden ved at sætte mig bag rattet, hvilket jeg især fik mærket, da jeg i mandags fik nøglerne til en super lækker Opel Crossland X. Altså til låns, øv! Den blev hentet igen i morges, så det var udelukkende et lån, der skulle give mig indsigt i bilens komfort og kunnen, sådan at de kunne lokke mig til at udskifte Space Star med en privatleaset konelykke med top sikkerhed.


I en lille uges tid nu har jeg testkørt den røde Opel, som har alle komfortable fornødenheder, en kvinde forstår at værdsætte:

 • Bak-censor inkl. kamera, så du kan se præcis hvor tæt du er på bilen bag dig
 • Sædevarme og kopholder naturligvis
 • Vinduesvisker-censor (hedder det sådan?)
 • Rummeligt baggagerum
 • God plads til børneben
 • Høj siddehøjde, så du føler dig ekstra tryg
 • Rat, der glider så let, at du slet ikke bruger dine kræfter på at dreje

Pigerne har også været slemt begejstrede for bilen, selvom de havde et par problemer med den røde farve. De synes, det havde været en anelse finere, havde den været regnbuefarvet og måske med et enhjørninghorn.

Personligt så jeg gerne mig selv drøne rundt i den her Opel Crossland i en grårosa model … det ville virkelig klæde min hverdag, og det tror jeg på, at du også også kan se for dig?

Har du mon bil, og hvor meget bruger du den? Måske du er mere teknisk anlagt end mig, men er der features, som du synes, er helt og aldeles vigtige ved dit bilvalg eller er det den slags beslutninger, du overlader trygt til manden? ♥

Opel Crossland X kan privatleases til 2395 pr. måned – bare lige hvis du sidder og tænker, at den er out of your league – den er den sikkert ikke! Find mere info om bilen hos Opel Danmark.

……………..

Følg også via Youtube, Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

Du kunne også være interesseret i

2 Kommentarer

 • Reply
  Heidi Hermansen
  17. februar 2018 kl 20:27

  Det hedder regnsensor, sensoren til vinduesviskerne ?
  Vi er selv i bilkøbsfasen lige nu, så det ku da være, vi skulle svinge forbi Opel og kigge på sådan én her ??

  • Reply
   Dorte Bak
   18. februar 2018 kl 17:46

   ??? det er da også rigtigt, ha ha, det vidste jeg endda godt!
   Det skader jo ikke at orientere sig – jeg synes det er en super fin bil som i hvert fald ville passe glimrende til vores families behov ?? pøj pøj med beslutningen

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.