Udgivet i Skriv en kommentar

På 24 timers reality escape med manden

Om hotel-lykke, leverpostejshverdag og zombietilstande. Hvordan redder du dig selv mon?

Kender du følelsen af at drukne i leverpostejs-hverdag? Jeg føler virkelig, jeg trækker de lange, seje træk for tiden og energien er bare i bund. Jeg længes efter forår, alenetid og familienærvær og føler mig på mange måder mindre motiveret, end hvad jeg plejer. Jeg er ikke bekymret, så det er ikke helt derhenne, hvor jeg tænker depression, nok nærmere metaltræthed. Men jeg er jo ikke en bjørn, og mine børn forventer sjovt nok det samme af mig, som de plejer, selvom mor er zombie. Du må da kunne genkende det – bare lidt?

En af de ting, som gør godt, når man har det på den måde, det er da at skabe 24 timers reality escape, og det var præcis hvad vi gjorde i weekenden, manden og jeg. Vi checkede ind på Hotel SP34 (reklamelink) i indre København, som min mand havde booket i anledning af min 40 års fødselsdag denne måned, og det var en helt igennem perfekt måde at tilbringe lidt weekend på. Bare slappe af, være langsom og doven, spise lidt god mad, sove længe og blive forkælet med en god morgenmad.

Reklame: Book værelse på SP34 her

SP 34 minder mig på mange måder om det, vi boede på i New York for et par år siden (Se vores New York hotel her), og det er ikke nogen skidt ting overhovedet. Indretningen er rå på en ung og lækker måde, loungen omkring deres bar og reception er hyggelig, varm og velfungerende og personalet er smilende og hjælpsomme. Dertil kommer den centrale beliggenhed, hvor du går hurtigt til Studiestræde, Fiolstræde og alle de andre skønne stræder. At man kan bestille snacks og burgere fra Cocks & Cows, som ligger på hotellet gør jo heller ikke opholdet helt dumt, når man sådan en eftermiddag lige skal snacke lidt, vel?!

Jeg synes virkelig, det var en fin oplevelse og jeg overvejer at booke 2 weekender mere – en til mig og den ene trunte og vice versa. Fordi det er lige gået op for mig, at jeg helt sikkert fortjener at komme på hotel helt alene med et barn ad gangen også. Måske man får sådan et ophold i fødselsdagsgave?

Det store kamera var med vilje blevet glemt derhjemme, så du må bære over med Instagram-redigeringen, som er mere skygget og grumset end billederne normalt vist her på bloggen. Er nu ret sikker på, at du godt kan fornemme hotellets charme alligevel. Klem fra Dorte ♥

……………..

Følg også via Youtube, Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.