3 måder at pynte med påskeæg i dit hjem

Til en start! Undskyld for det ufærdige kladdeindlæg, som du måske læste igår! Det var en fejl at det blev udgivet og er blevet slettet igen.

Her får du 3 styling ideer til at pynte op med påskeæg i dit hjem, men jeg viser også, hvordan du nemt laver de her naturligt påskeæg med fjer.

Jeg går ikke af vejen for en hurtig lille DIY, så her får du en lille kreativ sysle-ting, som du snildt kan bruge en times tid på med børnene i løbet af påskeferien. Længere nede får du en materialeliste og i videoen viser jeg hvor nemt du får monteret bånd og fjer på dine påskeæg. Men først viser jeg lige 3 simple måder at style dit hjem med påskeæg.

Den åbenlyse er selvfølgelig at hænge æggene på nogle fine grene, som er ekstra fine, når de springer ud med rosa blomster. Jeg har brugt en krukke fra 2HAVE, som er et af de brands, der bliver forhandlet hos mange blomsterhandlere. De har virkelig et fint udvalg af moderne potter og krukker og til ganske fornuftige priser.

Den diskrete udgave er at montere æggene på en krans. Mine kranse har holdt siden jul, hvor jeg lavede dem, så jeg har forsigtigt foldet bånd bagom og blot stukket en knappenål i. På den måde ødelægger jeg ikke den tørre krans eller mine fine æg.

Den simple styling er slet og ret at anrette æggene fint i en skål og stille den på bordet med et par kviste af grønt eller et par blomster. Bum, sværere behøver det altså ikke at være.

Sådan laver du selv fine påskeæg med fjer på

Det skal du bruge:

Flamingoæg
Fjer
Decoupagelim, mat
Lille pensel
Bånd
Knappenåle med fladt hoved

Reklamelinks til alt, hvad du skal bruge: 5 stk æg / Perlehøns fjer / Decoupagelim / Pensler / Bånd / Knappenåle

Start med at sætte båndet fast på toppen af dit æg. Brug knappenålene som vist i videoen nedenfor og lim så under og ovenpå båndet. Fortsæt nu med at påføre lim og fjer indtil du har et æg, du er tilfreds med visuelt.

TIP! Klip den hårde ende på fjeren bort, så er det nemmere at forme dem omkring ægget.

Nyd nu lørdagen for fa’en – kram fra Dorte 

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

madplan
Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.