Udgivet i Skriv en kommentar

Bingo – ny cool kaffebar på Amager

Elsker du en god kaffebar, så vil du elske denne nyhed. En ny kaffebar er nemlig åbnet på Amager, og naturligvis skal jeg anmelde den her på bloggen. Velkommen til Bingo!

Jeg har før fremhævet gode spisesteder og kaffebarer på Amager, og jeg vender nu tilbage med en ny perle til samlingen. Denne er værd at rejse efter, på lige fod med Ingolfs Kaffebar, og faktisk når jeg nu bringer Ingolfs på banen, så er der absolut god grund til at kunne sammenligne de 2. Rune og Brian, som har åbnet Bingo i februar 2018, er nemlig begge startet i tidernes morgen hos netop Ingolfs Kaffebar, og stemningen hos Bingo er absolut lige så fin. Jeg er faktisk helt sikker på, at drengene får succes med deres lille kaffebar.

Bingo ligger på hjørnet af Amagerbrogade og Hans Bogbinders Alle i en gammel boghandel med egetræsvinduer og andre virkelig charmerende og originale detaljer. Indretningen er asketisk og kunsterisk med matte, rare farver og de 2 ejere er i den grad imødekommende og servicemindede.

Vil du også besøg Bingo, så start med et virtuelt besøg forbi deres facebookside her 

Menukortet byder på god klassisk morgenmad som avocado, morgentoast med landskinke, grape med mynte og rørsukker, ymer med mere. Desuden er der et fint udvalg af frokost og varme som kolde drikkevarer. Jeg fik en sygt god croissant, en cappucino og en varm citronvand med friske mynteblade, som tog fusen på mig. Nøj, den er vanedannende!

Jeg fik at vide, at de er på nippet til at få deres alkoholbevilling i hus, så mon ikke der dukker et aftenspisekort op også inden længe? Uanset hvad, så er jeg hooked, og det er ikke sidste gang, jeg har sat mig på Bingo med computeren – fordi hjemmekontorpladsen skal skiftes ud i ny og næ, hvis jeg ikke skal lade mig styre af overspringshandlinger for ofte, og de åbner allerede kl. 8 på hverdage.

Bonusinfo: Helt tilfældigt mens jeg sad der her i formiddags, dukkede søde Cecilie så op for også at sidde og arbejde, hvilket jo var mega hyggeligt, og senere sluttede Frida sig til vores lille klub også. Altså altså! Dorte 

……………..

Følg også via Youtube, Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.